18.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA LGS BAŞARISINI ÖDÜLLENDİRİYOR!

İstanbul Teknik Üniversitesi ETA Vakfı Doğa Koleji, LGS’de başarılı olan öğrencileri yüzde yüze varan burs desteğiyle ödüllendiriyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nde eğitim alma fırsatı elde eden öğrenciler, Anadolu ve Fen-Tek Liselerinde, 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde İTÜ’nün yüksek öğretimdeki bilgi ve tecrübelerinden yararlanacak.

12.07.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE KATILAN ÖĞRENCİLERİN TERCİH HEYECANI BAŞLIYOR

Liseye Geçiş Sınavı’na katılan öğrenciler için tercih dönemi heyecanı başlıyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, tercih döneminde öğrenci ve ailelere önerilerde bulundu.

15.06.2020 | Doğa Koleji

ONLINE DOĞA KOLEJİ SATRANÇ TURNUVAMIZ REKOR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ!

13 Haziran Cumartesi günü Doğa Koleji Online Satranç Turnuvamız 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Turnuvada rekor katılımla 1388 satranç sporcumuz yarıştı.

19.05.2020 | Doğa Koleji

SERHAT ÖZEREN'DEN GENÇLERE 19 MAYIS MESAJI

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlere seslendi.

19.05.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN 19 MAYIS MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Ailesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

18.04.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, KARİYER GÜNLERİNDE LİSELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SORULARINI YANITLADI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Online Kariyer Günleri canlı yayınında İTÜ ETA Vakfı kuruluşu olan Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinden lise öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

13.04.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZDEN 7 DİLDE “EVDE KAL” ÇAĞRISI

Alanya Kampüsü lise öğrencilerimiz, geliştirdikleri sosyal sorumluluk projesiyle, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (KOVİD-19) tehdidine karşı 7 dilde “Güvenliğiniz için evde kalın” mesajı verdi.

05.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ MUCİTLERİ ABD’DE YARIŞACAK

FLL takımımız Teach Lab, ortak kullanım alanlarındaki spor aletlerini özel gereksinimli bireylerin de kullanabileceği şekilde yeniden tasarladı. Türkiye finallerine kalan 42 robotik takımı arasından seçilen öğrencilerimiz, Türkiye’yi ABD’de temsil edecek.

04.04.2020 | Doğa Koleji

CIO’MUZ, UZAKTAN EĞİTİM VE ÇALIŞMA SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörümüz (CIO) Hakan İnanır, Türkiye’nin önde gelen IT yöneticilerini dijital ortamda bir araya getiren, CXO Medya bünyesinde yayınlanmakta olan CIO Update Dergisi’nin canlı yayınına katıldı.

19.03.2020 | Doğa Koleji

ÇALIŞKAN ARILARIMIZ İÇİN ONLINE KAYITTAYIZ

Velilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını ön planda tutarak kayıt yenileme sürecindeki tüm adımları online gerçekleştiriyoruz.