18.12.2017 | Doğa Koleji

5. DOĞA’YA YAZ ÖYKÜ YARIŞMASI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!

Doğa Koleji olarak gelenekselleştirdiğimiz Doğa’ya Yaz Türkiye Geneli Öykü Yarışması’nın beşincisinde bu yılın yarışma konusu “Ana Dilimiz Türkçe”... Son başvuru 3 Nisan 2018!

02.11.2017 | Doğa Koleji

"ÜNLÜLERLE RÖPORTAJ" PROJESİ SUNAY AKIN İLE BAŞLADI!

Doğa Koleji Türkçe bölümünün Türkçe dersi kapsamında gerçekleştirdiği “Ünlülerle Röportaj” projesi Sunay Akın'la başladı.

12.04.2017 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ TÜRKÇE OKUR-YAZARLIK PROGRAMI ANTALYA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Liseleri Türkçe okur-yazarlık çalıştayı, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla 8-10 Nisan tarihlerinde Antalya'da gerçekleşti.

13.03.2017 | Doğa Koleji

BAŞARILI YAZAR FÜSUN ÇETİNEL GÜNEŞLİ KAMPÜSÜ'NDE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Doğa Okulları Türkçe Zümresinin Yazarlarla Söyleyişi projesi kapsamında başarılı yazar Füsun Çetinel’i Güneşli Kampüsü'nde ağırladık. Öğrencilerimiz ‘’Ayasofya Konuştu’’ ve ‘’Sırlar Yolu’’ kitaplarında merak ettiklerini sorma şansı yakaladılar.

06.05.2016 | Doğa Koleji

TEOG’LA %100 UYUMLU BAŞARI!

SBS’den sonra TEOG’da da en başarılı okul olan Doğa Okulları, öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği müfredata %100 uyumlu sorularla sınava hazırlıyor.

21.04.2016 | Doğa Koleji

GELECEĞİN YAZARLARINDAN BAŞARILAR!

Geleceğin yazarlarını yetiştirme amacıyla yola çıkan ve bu hedef doğrultusunda hareket eden Doğa Okulları Ortaokul Türkçe bölümü bu yoldaki adımlarını başarıyla atmaya devam ediyor.

21.03.2016 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ’NDEN YAZMA ALANINDA ULUSAL BAŞARI!

Ortaokul Türkçe dersinde yaratıcı yazma çalışmalarımız öğrencilerimizi yönlendirdiğimiz yarışmaların sonuçlarıyla taçlanıyor.

13.01.2016 | Doğa Koleji

TRT OKUL CANLI YAYININDAYIZ!

Doğa Okulları İncek Kampüsü Ortaokul Türkçe Bölümü, öğrencilerinin iletişim organlarını tanıyıp, canlı yayın akışını yakından inceleyeceği bir çalışmaya imza attı.

26.12.2015 | Doğa Koleji

ŞİMDİ ‘’KAMERA SENDE!’’

Doğa Okulları Türkçe Bölümü, öğrencilerin yazma ve konuşma dil becerileri geliştirecek disiplinlerarası bir proje olan “Kamera Sende”yi başlattı.

09.12.2015 | Doğa Koleji

TEOG’DA BAŞARININ ANAHTARI: DOĞA OKULLARI

TEOG’la %100 Uyumlu Başarı! Doğa Okulları kapsamlı ve çok yönlü TEOG Hazırlık programıyla başarıyı şansa bırakmıyor.