19.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

27.05.2020 | Doğa Koleji

28 MAYIS t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT KONUĞUMUZ YAKUP ARTKAN

t-MBA Digital Youth Summit canlı yayınlarında dijitalleşmenin farklı sektörlere yansımalarını paylaşmaya devam ediyoruz. 28 Mayıs Perşembe günü saat 17:00’de canlı yayın konuğumuz LEGO Education Türkiye Partneri Teknokta İş Geliştirme Müdürü Yakup Artkan öğrencilerimizle buluşuyor.

26.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT CANLI YAYININDA KONUĞUMUZ IŞIL HASDEMİR

t-MBA Digital Youth Summit’in canlı yayın konuğu NCR Türkiye ve Büyüyen Pazarlar Başkan Yardımcısı Işıl Hasdemir 27 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00’de canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.

22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.

16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.

09.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 13.sü düzenlenen dünyanın en büyük amfi dersi Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini canlı yayınlarla bir araya getiriyor.

08.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA İNSAN KAYNAKLARI MÜLAKATLARI ONLINE OLARAK DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA İnsan Kaynakları Yönetimi dersinde edindikleri bilgileri insan kaynakları yöneticileri ile gerçekleştirdikleri mülakatlarla pekiştiriyorlar.

03.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT CANLI YAYINLARINDA KONUĞUMUZ AKAN ABDULA

Doğa'nın gelenekselleşen t-MBA Digital Youth Summit programı bu yıl canlı yayınlarla kaldığı yerden devam ediyor. t-MBA Digital Youth Summit’in ilk canlı yayın konuğu FutureBright Group Kurucu Ortağı Akan Abdula, 6 Mayıs saat 17:00’de canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.

24.03.2020 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN “EVDEKALTÜRKİYE” ÇAĞRISI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tehdidine karşı “EvdeKalTürkiye” mesajı ile farkındalık yarattı.

11.03.2020 | Doğa Koleji

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE THY KABİN HİZMETLERİ BAŞKANI NEVİN ÇOLAK VE YÖNETMEN BURCU ESENÇ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BULUŞTU!

Halkalı 2 kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak ve Ödüllü TRT Program Yapımcısı ve Yönetmeni Burcu Esenç’i öğrencilerimiz ile buluşturdu.