21.10.2020 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ TÜM TÜRKİYE KAMPÜSLERİMİZİN t-MBA AKADEMİ LİDERLERİ İLE VİZYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile online olarak gerçekleştirdi.

13.10.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI. HOŞ GELDİNİZ ÇOCUKLAR!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda okul öncesi ve 1. sınıflara ek olarak 2, 3 ve 4. sınıflar yüz yüze eğitime başladı. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Kampüslerimizde yüz yüze ders planlamaları, pandemi önlemleri gözetilerek günlük 6 saat ve gruplar hâlinde olacak şekilde yapılmıştır.” dedi.

05.10.2020 | Doğa Koleji

BÖLÜM BAŞKANLARIMIZ ONLINE KAMPÜS ZİYARETLERİNE BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, uzaktan eğitim sürecinde Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde online kampüs ziyaretlerine başladı.

05.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE DOSTLARININ YANINDA

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri uzaktan eğitim sürecinde hayvan dostlarını yalnız bırakmadı hazırladıkları afiş ve videolar ile farkındalık yaratan öğrencilerimiz sokak hayvanları için mama ve su yardımında bulundu.

02.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARIN KÜTÜPHANESİNİ YENİLİYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimiz beş yıldır başarıyla sürdürdükleri “Her Okul Bir Kütüphane” isimli dev proje ile farkındalık yaratmaya hazırlanıyor.

01.10.2020 | Doğa Koleji

LİSEDE AYRICALIKLI ONLINE İNGİLİZCE EĞİTİMİ DOĞA'DA!

Lise İngilizce uzaktan eğitim programımız ile öğrencilerimizi interaktif ders içerikleri ile buluşturuyor, dil edinim becerilerinin gelişimini çok yönlü destekliyoruz.

22.09.2020 | Doğa Koleji

ANAOKULU VE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ, YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde hem yüz yüze hem uzaktan eğitim faaliyetleri devam ediyor. Yüz yüze eğitime başlayan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, okullarına kavuşmanın coşkusunu yaşadı.

03.09.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. KARACA: “EĞİTİM-ÖĞRETİMDE BİR ADIM ÖNDE OLACAĞIZ”

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinde başlayan telafi eğitimi ile, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemine ilişkin son hazırlıkları değerlendirmek üzere İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca başkanlığında bir toplantı gerçekleşti.

21.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

12.07.2020 | Doğa Koleji

LGS’YE KATILAN ÖĞRENCİLERİN TERCİH HEYECANI BAŞLIYOR

Liseye Geçiş Sınavı’na katılan öğrenciler için tercih dönemi heyecanı başlıyor. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Aksu, tercih döneminde öğrenci ve ailelere önerilerde bulundu.