20.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ UZMANLARINDAN 2020 LGS DEĞERLENDİRMESİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji bölüm başkanları, 2020 LGS sorularını değerlendirdi.

19.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

17.06.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, DOĞA KOLEJİ KAMPÜS YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ankara Çukurambar Kampüsü’nde basın mensubu velilerimiz ve Doğa Koleji kampüs yöneticileriyle buluştu.

06.05.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR MEHMET KARACA, UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, NTV’de yayınlanan Doğru Tercih programında Sadık Gültekin’e konuk oldu.

04.05.2020 | Doğa Koleji

BİLİŞİM VE TEKNOLOJİYE DAİR HER ŞEY BU YAYINDA

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörümüz Hakan İnanır, Bilişim Haftası'na özel bir yayında sektörün önemli isimleriyle bir araya geliyor.

03.05.2020 | Doğa Koleji

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ ONLINE PEARSON EĞİTİMLERİNDE

Tüm kademelerdeki İngilizce öğretmenlerimiz online eğitimlerde Pearson eğitimcileriyle bir araya gelerek uzaktan İngilizce eğitimini değerlendiriyor.

01.05.2020 | Doğa Koleji

ONLINE VELİ SEMİNERLERİ 29-30 NİSAN'DA GERÇEKLEŞEN 2 CANLI YAYINLA VELİLERLE BULUŞTU

Doğa Koleji Veli Seminerleri bu yıl canlı yayınlarla evlerimizde. 29 ve 30 Nisan'da gerçekleşen yayınlarımızda Doğa Koleji Rehberlik Zümresi ve Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, farklı konu başlıklarında velilerimize önerilerde bulundu ve soruları yanıtladı.

27.04.2020 | Doğa Koleji

ONLINE VELİ SEMİNERLERİ 29-30 NİSAN'DA GERÇEKLEŞECEK 2 CANLI YAYINLA BAŞLIYOR!

Doğa Koleji Veli Seminerleri bu yıl canlı yayınlarla evlerimizde. 29 ve 30 Nisan'da gerçekleşecek yayınlarımızda Doğa Koleji Rehberlik Zümresi ve Doç. Dr. Coşkun Küçüktepe, farklı konu başlıklarında izleyicilere yol gösterecek ve velilerden gelen soruları yanıtlayacak.

24.04.2020 | Doğa Koleji

NİSAN AYI 2. LGS ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI YAYINLANDI, AKADEMİK KADROMUZ DEĞERLENDİRDİ

Milli Eğitim Bakanlığı 2020 LGS Nisan ayı için 2. örnek soru kitapçığını yayımlandı. Doğa Koleji eğitimcileri örnek soruları değerlendirdi.

23.04.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 23 NİSAN’IN 100. YIL COŞKUSUNU ONLINE YAŞADI

Hiçbir şey engel değildir bayram coşkusunu yaşamaya... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 100. yılını okulda olmasak da evlerimizde büyük bir törenle kutluyoruz.