18.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ONLINE EĞİTİM HAZIR

Biz hazırız! Doğa’nın çalışkan arıları 23 Mart Pazartesi Doğa’m Evimde uzaktan eğitim platformuyla online derse başlıyor.

16.03.2020 | Doğa Koleji

ARA TATİL ve COVID-19 SALGINI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin sağlığını korumak amacıyla ülke genelindeki tüm okulları 16 Mart Pazartesi'den itibaren 30 Mart Pazartesi'ye kadar 2 hafta süreyle tatil etti. Peki, bu süreçte öğrencilerimiz ve velilerimiz neler yapmalı?

10.01.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN 3214 PROJE İLE REKOR BAŞVURU

Proje modelli eğitim anlayışıyla, bilimsel araştırma projelerinde her yıl rekor başarılar elde eden Doğa Koleji öğrencileri, bu yıl toplam proje sayısında 3214’e ulaşarak özel okullar arasında yeni bir rekora imza attı.

29.10.2018 | Doğa Koleji

PROJE MODELLİ EĞİTİMLE 2018 MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARINDA DÜNYA 2.LİĞİ

Doğa Kolejinde Proje Modelli eğitim ile tanışan öğrencilerimiz, ülkemizi ve okulumuzu temsil ettikleri dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda Dünya 2.si olarak büyük bir başarıya imza attılar.

14.03.2017 | Doğa Koleji

EĞİTİM HAYATINDA HAFIZA VE TEKRAR YAPMANIN ÖNEMİ

Hafıza yaşam boyunca öğrenilen bilgilerin, davranış kalıplarının, deneyimlerin, anıların depolanıp saklanması ve hatırlanmasıdır. Bu, yaşam boyu devam eden bir süreçtir.

05.04.2016 | Doğa Koleji

ÖĞRETMENLER YENİ NESİL EĞİTİME HAZIR!

Eğitimde yenilikçi yaklaşımları bir adım önde takip eden Doğa Okulları, yaratıcı öğretmenler ve eğitimcilere destek vermek amacıyla Vitamin ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliğiyle “Yeni Nesil Eğitim Konferansı”nın bu yıl 6.'sını düzenledi.

24.03.2016 | Doğa Koleji

6. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI'NDA KAZANAN PROJELER BELLİ OLDU

6. Yeni Nesil Eğitim Konferansında sunum yapmaya hak kazanan projeler belli oldu! İzleyici başvurusu 31 Mart'a kadar devam ediyor!

15.02.2016 | Doğa Koleji

ATAŞEHİR 3 BİLİM KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ MECLİSİ PROF. DR. CANAN KARATAY’I KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Okulları Ataşehir 3 Kampüsü meclis öğrencilerinin gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesine destek vermek için Prof. Dr. Canan Karatay sağlıklı yaşam ve beslenme üzerine öğrencilerimize seminer verdi.

05.02.2016 | Doğa Koleji

6. YENİ EĞİTİM KONFERANSI DEĞERLİ AKADEMİSYENLERİ AĞIRLIYOR!

"Eğitimde Değişim Hareketi" 6. Yeni Nesil Eğitim Konferansı'nda değerli akademisyenleri ağırlıyoruz.

06.11.2015 | Doğa Koleji

6. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI'NDA İZLEYİCİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!

Doğa Okulları, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vitamin Eğitim işbirliğiyle Eğitimde Değişim Hareketi'ne son başvuru 4 Mart! İzleyici başvuruları 31 Mart'a kadar devam ediyor.