27.07.2020 | Doğa Koleji

2020 YKS SONUÇLARININ AÇIKLANMASIYLA DOĞA'DA ÜNİVERSİTE TERCİH SÜRECİ BAŞLADI

27 Temmuz’da YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından lise kampüslerimizde tercih danışmanlığı süreci başladı. Üniversite tercih bildirimleri bayramdan sonra başlayacak. 6-14 Ağustos tarihleri arasında üniversite adayları tercih bildiriminde bulunabilecek.

21.07.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

28.06.2020 | Doğa Koleji

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİNDEN 2020 YKS DEĞERLENDİRMESİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Akademik Koordinatörlüğ, 2020 TYT ve AYT sorularını değerlendirdi.

20.06.2020 | Doğa Koleji

YKS'YE KISA BİR ZAMAN KALA ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

Liseden mezun olan öğrencilerimizin üniversiteli olma yolunda son bir dönemeç olan YKS’ye kısa bir süre kaldı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lise Koordinatörlüğü bu sürenin nasıl değerlendirileceği, YKS günü ve sonrası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

05.05.2020 | Doğa Koleji

YKS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER İÇİN TAVSİYELER

Doğa Koleji Rehberlik Koordinatörü Sibel İzgiman, YKS tarihlerinin yeniden belirlenmesinin ardından öğrenci ve velilere önerilerde bulundu. İzgiman, öğrencilerin çalışmalarına devam etmeleri ve motivasyonlarını kaybetmemelerinin önemli olduğunu vurguladı.

29.04.2020 | Doğa Koleji

SERVET GÜLSÜN ŞİRİN, ONLINE KARİYER GÜNLERİ'NDE LİSE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin, Doğa Kolejinde gelenekselleşen ve salgın döneminde tüm öğrencilerin erişimine açılan Online Kariyer Günleri'nin canlı yayın konuğu olarak lise öğrencilerimizle bir araya geldi.

26.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ HER KOŞULA HAZIR

Öğrencilerimiz Doğa’m Evimde ile dersleri ve fark yaratan eğitim içeriklerimizle buluşmaya devam edecek. Öğretmenin hep yanında okulun evinde!

22.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DA ONLINE DERS BAŞLIYOR!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerindeki “çalışkan arıları” için online ders zili çaldı.

18.03.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ONLINE EĞİTİM HAZIR

Biz hazırız! Doğa’nın çalışkan arıları 23 Mart Pazartesi Doğa’m Evimde uzaktan eğitim platformuyla online derse başlıyor.

17.02.2020 | Doğa Koleji

2020 DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Eğitimde fırsat eşitliği sağlama hedefiyle başarılı öğrencilere burs desteğinde bulunan Doğa Koleji’nin 15-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen bursluluk sınavı, yüksek bir başvuru ve katılım oranıyla gerçekleşti.