08.12.2017 | Doğa Koleji

ÇEKMEKÖY KAMPÜSÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ BEST FM'DE CEM ARSLAN'LA BULUŞTU!

Ünlülerle Röportaj projesi için başarılı radyo programcısı ve sunucusu Cem Arslan'la Best Fm stüdyolarında bir araya geldik.

29.11.2017 | Doğa Koleji

MAVİŞEHİR 3 KAMPÜSÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AZİZ KOCAOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İzmir Mavişehir 3 Kampüsü ortaokul öğrencilerimiz "Ünlülerle Röportaj" projesi kapsamında adı İzmir'le özdeşleşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

02.11.2017 | Doğa Koleji

"ÜNLÜLERLE RÖPORTAJ" PROJESİ SUNAY AKIN İLE BAŞLADI!

Doğa Koleji Türkçe bölümünün Türkçe dersi kapsamında gerçekleştirdiği “Ünlülerle Röportaj” projesi Sunay Akın'la başladı.

03.03.2015 | Doğa Koleji

YAŞAR KEMAL’İN ANISINA SAYGIYLA…

Edebiyatımızın dev ustalarından Yaşar Kemal ile son röportajı Doğa Okulu öğrencileri yapmıştı. Türkçe dersinin “Ünlülerle Röportaj” projesi kapsamında öğrencimizi kırmayarak röportaj yapmayı kabul eden büyük usta Yaşar Kemal’i sevgi ve saygıyla anıyoruz.

24.02.2015 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ YAZAR ORHAN PAMUK İLE RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Ortaokul Türkçe dersi kapsamında yürütülen “Ünlülerle Röportaj” projesinde öğrencilerimiz Nobel ödüllü yazarımız Orhan Pamuk ile buluştu.

30.12.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ÜNLÜLERLE RÖPORTAJ YAPIYOR!

Doğa Okulu Türkçe Bölümü’nün Türkçe dersi kapsamında 4 yıldır gerçekleştirdiği “Ünlülerle Röportaj” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Ünlüler, röportaj için ortaokul öğrencilerimizle buluşuyor.

04.01.2014 | Doğa Koleji

SANCAKTEPE DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ USTA OYUNCU MÜJDAT GEZEN’LE BİRLİKTE

Sancaktepe Doğa Okulu öğrencileri “ Ünlülerle Röportaj” projesi kapsamında usta oyuncu Müjdat Gezen ile “Müjdat Gezen Tiyatrosu” nda bir araya geldi.

24.12.2013 | Doğa Koleji

DOĞA'LI ÖĞRENCİLERDEN DİNÇER'E ZİYARET!

"Doğa Muhabirleri" hazırladıkları anket sorularını sormak ve cevaplarını birlikte değerlendirmek için "Ünlülerle Röportaj" projesi kapsamında eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’ i ziyaret etti.