15.01.2021 | Doğa Koleji

“ENERJİ DEDEKTİFLERİ İŞ BAŞINDA” PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ENERJİ SEMİNERLERİ'NDE UZMANLARLA BULUŞTU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji tarafından 14 Ocak'ta online gerçekleştirilen Enerji Seminerlerinde, alanında uzman isimler Türkiye’nin dört bir yanından, 10 binin üzerinde ilkokul öğrencisiyle buluştu.

13.01.2021 | Doğa Koleji

ONA HEPİMİZİN İHTİYACI VAR! ENERJİ EMİNERLERİ 14 OCAK'TA

Enerji; ona hepimizin ihtiyacı var! Günlük yaşantımızın sorunsuz akması ve eşit kalkınma için erişilebilir ve güvenilir enerjiye ihtiyacımız var. Enerji Seminerleri 14 Ocak'ta YouTube kanalımızda canlı yayınlanacak.

22.12.2020 | Doğa Koleji

MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI'NDA BAŞARI GELENEĞİ SÜRÜYOR

Bu yıl 35.'si düzenlenen, dünyanın en köklü ve prestijli proje yarışmaları arasında gösterilen Brezilya / MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda, Doğa Koleji öğrencisi Gökçe Kavakyanı, “En Çok Değinilen Proje” ve “Uluslararası En Dikkat Çeken Proje” ödüllerini aldı.

16.12.2020 | Doğa Koleji

FİZİK OLİMPİYATLARI BAŞLIYOR!

Fizik Olimpiyatları ile öğrencilerimizin fizik bilimine karşı ilgilerini artırmayı, akademik alt yapılarını güçlendirmeyi ve onları bu alanda çalışmalar yapmaya özendirmeyi hedefliyoruz.

10.12.2020 | Doğa Koleji

EV YAPIMI FİZİK DENEYLERİ VİDEO YARIŞMASI'NDA KAZANANLAR BELLİ OLDU

22 Kasım’da ilki düzenlenen ‘Ev Yapımı Fizik Deneyleri Video Yarışması’nda öğrencilerimiz, evde kullandıkları malzemeler ile fizik kanunlarını test etti. Lise öğrencilerimizin katıldığı yarışmada toplam 76 ev yapımı fizik deneyleri videosu final etabına kaldı.

07.12.2020 | Doğa Koleji

5 PROJEYLE MOSTRATEC BİLİM OLİMPİYATLARI FİNALİNDEYİZ!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin geliştirdiği 5 proje, dünyanın en saygın bilim organizasyonları arasında yer alan, 9-11 Aralık tarihleri arasında 35.’si düzenlenecek olan MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları finalleri için davet aldı.

04.12.2020 | Doğa Koleji

DOMINO’S GENEL MÜDÜRÜ ASLAN SARANGA KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Bostancı Doğa Koleji ev sahipliğinde Domino’s Türkiye, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan Genel Müdürü Sayın Aslan Saranga’yı ağırladık.

02.12.2020 | Doğa Koleji

FLL CHALLENGE TURNUVASI'NDA "İLHAM VERİCİ TAKIM' ÖDÜLÜ DOĞA'NIN!

29 Kasım'da düzenlenen FIRST LEGO League Challenge Turnuvası'nda yarışan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Başakşehir Kampüsü takımı West Universe, İlham Verici Takım ödülünü aldı.

28.11.2020 | Doğa Koleji

t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERLERİNDE ERICSSON TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ IŞIL YALÇIN KONUĞUMUZ OLDU!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerimizde Beykent Kampüsü Anadolu Lisesi ev sahipliğinde Ericsson Türkiye Genel Müdürü Sayın Işıl Yalçın’ı ağırladık.

20.11.2020 | Doğa Koleji

DOĞA İÇİN BİR ADIM DA SEN AT! SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA ZİRVESİ ‘20

Türkiye geneli Doğa kampüslerinden; ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri olmak üzere yaklaşık 15.000 öğrencimiz ile gerçekleştirilecek olan “Sürdürülebilir Kalkınma Zirvesi” 26-27 Kasım'da Online Zirve Programı ile başlıyor.