30.10.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 97. yılını evlerimizde hep beraber kutladık.

29.10.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı.

29.10.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'DEN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı...

31.10.2019 | Doğa Koleji

29 EKİM COŞKU VE HEYECANI TÜM KAMPÜSLERİMİZDE YAŞANDI

Doğa Koleji, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm kampüslerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı aynı coşku ve heyecanla kutladı.

30.10.2018 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİ MECLİSLERİ CUMHURİYETİMİZİN YILMAZ BEKÇİLERİ OLACAĞINA SÖZ VERDİ!

t-MBA Öğrenci Meclislerinin cumhuriyet coşkusu tüm Türkiye’yi sardı. Tüm kampüslerimizde gerçekleşen kutlama törenlerinde, meclis öğrencileri hazırladıkları görsel sunumlar ile kampüslerimizi kırmızıya boyadı ve cumhuriyet coşkusunu herkese yaşattı.

27.10.2018 | Doğa Koleji

TUZLA KAMPÜSÜMÜZDEN MEDICAL PARK HASTANESİ'NDE 29 EKİM KUTLAMASI

Doğa Koleji Tuzla Kampüsü, Medical Park Hastaneler Grubu işbirliği ile unutulmaz bir bayram kutlamasına imza attı.

27.10.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Cumhuriyetimizin 95. yılını yine bayram coşkusuyla kutladık.

26.10.2018 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN DUYGU YÜKLÜ CUMHURİYET VİDEOSU

95 yıl önce tohumları serpilen Cumhuriyetimiz, bugün ulu bir çınar. Bu bilinçle yetişen lise öğrenci meclislerimiz Cumhuriyetimizin 95. yılında tüm Türkiye kampüslerimizde “Sizce Cumhuriyet…” sorusuyla farkındalık yarattı.

24.10.2018 | Doğa Koleji

BEYKOZ KAMPÜSÜNDE CUMHURİYET KOŞUSU HEYECANI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Doğa Koleji Beykoz Kampüsü'nde gerçekleşecek olan "Cumhuriyet Koşusu"na davetlisiniz!

20.10.2018 | Doğa Koleji

ISPARTA'DA DÜZENLENEN 29 EKİM CUMHURİYET KUPASINDA DOĞA KOLEJİNDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Isparta'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı anısına düzenlenen Liselerarası Genç Erkekler ve Genç Kızlar Müsabakaları Doğa Kolejinin çifte şampiyonluğu ile tamamlandı.