21.06.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN BABALAR GÜNÜ MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Babalar Günü'nü kutladı.

19.06.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA, LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, 20 Haziran'da gerçekleşecek LGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi.

17.06.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, DOĞA KOLEJİ KAMPÜS YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ankara Çukurambar Kampüsü’nde basın mensubu velilerimiz ve Doğa Koleji kampüs yöneticileriyle buluştu.

24.05.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Ailesi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

19.05.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN 19 MAYIS MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Ailesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

09.05.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, “Anneler Günü”nü kutladı.

23.04.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA'DAN 23 NİSAN MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 100. yılını kutladı.

18.04.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, KARİYER GÜNLERİNDE LİSELİ ÖĞRENCİLERİMİZİN SORULARINI YANITLADI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Online Kariyer Günleri canlı yayınında İTÜ ETA Vakfı kuruluşu olan Doğa Koleji’nin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinden lise öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

16.04.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ, KARİYER GÜNLERİNDE İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA İLE BULUŞUYOR

Geleceğini şimdiden planlayan Doğa’lılar, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ile Kariyer Günlerinde buluşuyor. Prof. Dr. Mehmet Karaca, canlı yayında çalışkan arılarımızın sorularını yanıtlayarak kariyer hedeflerine yön verecek.

12.03.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, DOĞA KOLEJİ EĞİTİM YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki kampüslerinin eğitim yöneticileriyle buluştu.