09.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULLARA 20.000 KİTAP BAĞIŞI YAPTI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tarafından başlatılan “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 20.000 adet kitap bağışı yapıldı.

10.12.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ESKİŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Eskişehir misafirleri Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Düş oldu.

27.11.2019 | Doğa Koleji

AFYON KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN İŞ DÜNYASI RÖPORTAJI

Afyon Doğa Koleji öğrencileri t-MBA İş Dünyası Röportajları kapsamında Ata Holding Group şirketlerinden Atakey Gıda Sanayi Şirketini ziyaret ederek Genel Müdür Tolga DEMİRHAN ile girişimcilik ve iş hayatı üzerine röportaj gerçekleştirdiler.

22.11.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPI’NDA!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinin Liderlik Akademisi öğrencileri Antalya’da gerçekleşen “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

04.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ 41. İSTANBUL MARATONU’NDA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KOŞTU!

Doğa Kolejinin 9. ve 10. sınıf öğrencileri; 3 Kasım’da gerçekleşen 41. İstanbul Maratonu’na “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile katıldı.

30.10.2019 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYETİMİZİN 96.YILINI COŞKU İLE KUTLADI!

t-MBA Liderlik Akademisinin cumhuriyet coşkusu tüm Türkiye’yi sardı. Tüm kampüslerimizde gerçekleşen kutlama törenlerinde, akademi öğrencileri hazırladıkları görsel çalışmalar ile kampüslerimizi kırmızıya boyadı ve cumhuriyet coşkusunu herkese yaşattı.

25.10.2019 | Doğa Koleji

41. İSTANBUL MARATONUNU’NDA “DOĞA İYİLİĞE KOŞUYOR”

Doğa Koleji, t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri, başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında adımlarını iyilik için atarak lösemili ve kanserli çocuklar için 3 Kasım’da gerçekleşecek 41. İstanbul Maratonu’nda “Doğa İyiliğe Koşuyor” sloganı ile maratondaki yerini alacak.

24.10.2019 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR 4” İLE TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR TARAFINA ULAŞIYOR!

Liderlik akademileri gerçekleştirecekleri “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesinin 4.sü ile yine Türkiye'nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.

24.10.2019 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE 95 DEVLET OKULUNA KİTAP BAĞIŞINDA BULUNUYOR!

t-MBA liderlik akademisi öğrencileri “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında dev projeye imza atmaya hazırlanıyor.

09.10.2019 | Doğa Koleji

AKADEMİ LİDERLERİ VİZYON TOPLANTISINDA GENEL MÜDÜRÜMÜZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını Ataşehir 1 kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.