07.08.2020 | Doğa Koleji

DOĞA’DA HİZMET İÇİ ÖĞRETMEN EĞİTİMİ BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerinin katılımıyla, hizmet içi öğretmen eğitim programını 6-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

15.07.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN 15 TEMMUZ MESAJI

İTÜ Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca'nın ''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'' mesajı...

24.06.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA, İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ LİSANSLI OKUL KURUCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji lisanslı okul kurucularıyla İTÜ’de bir araya geldi. Karaca, lisanslı kuruculara yeni dönem eğitim vizyonunu anlatarak, uzun soluklu bir yolculuğa çıktıklarını söyledi.

23.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN GÜVENLİK GÜÇLERİNİN ÇOCUKLARINA EĞİTİM BURSU

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, pandemi sürecinde halkın güvende kalmasını sağlayan ve canla başla çalışan güvenlik güçlerinin çocuklarına %50 oranında burs desteği sunuyor.

21.06.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN BABALAR GÜNÜ MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Babalar Günü'nü kutladı.

19.06.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA, LGS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, 20 Haziran'da gerçekleşecek LGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi.

17.06.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA, DOĞA KOLEJİ KAMPÜS YÖNETİCİLERİYLE BULUŞTU

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Ankara Çukurambar Kampüsü’nde basın mensubu velilerimiz ve Doğa Koleji kampüs yöneticileriyle buluştu.

29.05.2020 | Doğa Koleji

DOĞA'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA %50 EĞİTİM BURSU DESTEĞİ

Doğa Koleji, sağlık çalışanlarının yanında! Türkiye'nin eğitim lideri Doğa Koleji, pandemi süresince canla başla çalışan sağlık personellerinin çocuklarına %50 eğitim bursu veriyor.

24.05.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Ailesi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

19.05.2020 | Doğa Koleji

PROF. DR. MEHMET KARACA'NIN 19 MAYIS MESAJI

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Ailesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.