06.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ 1, 2 VE 3. SINIFLAR ONLINE SATRANÇ TURNUVASI 13 HAZİRAN'DA!

Geleneksel Doğa Koleji Satranç Turnuvası bu yıl online olarak gerçekleşiyor. 13 Haziran'daki turnuva, tüm 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin katılımına açık olacak.

04.12.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ EBEVEYN OKULU’NDA BİRİNCİ DÖNEM BAŞLADI!

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan ailelerimiz de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda bir araya geliyor.

27.03.2015 | Doğa Koleji

ELT PARENTS ANKARA SEMİNERİNE DAVETLİSİNİZ!

Doğa Okulu İngilizce Bölümü olarak öğrencilerimizin hayatlarının önemli bir kısmını geçirdikleri ev ve aile ortamlarını da akademik anlamda doğru yönetmenin gerekliliğine inanıyoruz. Bu anlamda velilerimizin öğrencilerimizin dil gelişim süreçlerinde yer almasını sağlamak ve onların öğrenme süreçlerinde doğru tutumlar sergileyerek takipçi ve aktif olmalarını istiyoruz.

26.12.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI ELT PARENTS BURSA SEMİNERİ'NE DAVETLİSİNİZ!

26.11.2014 | Doğa Koleji

DOĞA OKULLARI EĞİTİMDEKİ INOVATİF ÇÖZÜMÜ İLE YILIN CIO’SU ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Eğitime kazandırdığı yenilikçi anlayış ile akademik başarılarının yanı sıra sosyal başarılarıyla da Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından biri olan Doğa Koleji, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.