15.08.2018 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ ALİ RIZA LÜLE, CNN TURK'TE SAİT GÜRSOY'UN SORULARINI YANITLADI

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, CNN Türk kanalında yayınlanan, sunuculuğunu Sait Gürsoy’un gerçekleştirdiği “Başarıya Doğru” programına konuk oldu.

07.02.2018 | Doğa Koleji

SAİT GÜRSOY'LA ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SİSTEMİNİ KONUŞUYORUZ!

Başarılı eğitim yazarı Sait Gürsoy 8 Şubat'ta Avcılar kampüsümüzde yenilenen üniversiteye giriş sistemini masaya yatırıyor.

26.12.2017 | Doğa Koleji

"ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE YENİ SİSTEM VE DOĞRU TERCİH SEMİNERİ"YLE SAİT GÜRSOY VELİLERİMİZLE

21. yüzyılın çocuklarını yetiştirirken bu gelişim yolculuğunun en önemli parçası olan aileler de Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda uzmanlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

15.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ TERCİH VE KARİYER DANIŞMANLIĞI ZÜMRESİ, SAİT GÜRSOY'UN KATILIMIYLA ZİRVEYE DÖNÜŞTÜ!

Sabah Gazetesi köşe yazarı ve CNNTürk “Başarıya Doğru” program yapımcısı ve sunucusu Sait Gürsoy, Doğa Anadolu Liseleri rehber öğretmenleriyle Tercih ve Kariyer Danışmanlığı zümresinde buluştu.

27.11.2015 | Doğa Koleji

HALKALI 2 KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ SAİT GÜRSOY’U AĞIRLADI

Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı ve Sabah Gazetesi Eğitim Yazarı Sait Gürsoy, akademik başarının önemi ve öğrencilerin üniversite sınavı yolunda ışık tutması amacı ile Halka 2 Kampüsü t-MBA öğrencilerinin konuğu oldu.

02.04.2015 | Doğa Koleji

BOSTANCI DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ SAİT GÜRSOY İLE SINAV SİSTEMİNİ KONUŞTU…

Bostancı Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinin düzenlediği başarılı seminerlere bir yenisi daha eklendi. Sınav sisteminin konu alındığı seminer renkli anlara sahne oldu.

08.12.2014 | Doğa Koleji

SAİT GÜRSOY DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU!

t-MBA çerçevesinde öğrencilerini başarıya taşıyan Doğa Okulu Ünlü ve başarılı seminer konuları ile t-MBA öğrencilerini buluşturmaya devam ediyor.