21.06.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN, BABALAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

19.06.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'DEN "İYİ TATİLLER" MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, 19 Haziran'da sona eren eğitim yılı sebebiyle tüm öğrenci ve öğretmenlere "iyi tatiller" diledi.

19.06.2020 | Doğa Koleji

DOĞA ÖĞRENCİLERİ 557 MİLYON 714 BİN DAKİKA EĞİTİM ALDI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, pandemi sürecinde uzaktan eğitim faaliyetlerine ilişkin, “Güçlü akademik kadromuz ve teknolojik altyapımız sayesinde, uzaktan eğitim faaliyetlerimizi e-doğa online eğitim platformumuzda kesintisiz bir şekilde başarıyla sürdürerek dönemi tamamladık” dedi.

04.06.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ÖZEREN’E, HALUK LEVENT’TEN ZİYARET

Sevilen sanatçı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent ile Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren'i ziyaret ederek yeni dönem için iyi dileklerini iletti.

24.05.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren'in Ramazan Bayramı mesajı…

19.05.2020 | Doğa Koleji

SERHAT ÖZEREN'DEN GENÇLERE 19 MAYIS MESAJI

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlere seslendi.

23.04.2020 | Doğa Koleji

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERHAT ÖZEREN'DEN 23 NİSAN MESAJI

Yönetim Kurulu Başkanı’mız Serhat Özeren, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 100. yılını kutladı.

08.03.2020 | Doğa Koleji

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir mesaj yayınladı.

15.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KARACA’DAN DOĞALILARA DESTEK

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, Doğa Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı öncesi Sarıyer Kampüsümüzü ziyaret ederek veli ve öğrencilerimizle buluştu.

03.02.2020 | Doğa Koleji

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. KARACA DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren ile birlikte Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü’ne ziyarette bulunarak öğrenci ve öğretmenlere, ikinci dönemin başlaması dolayısıyla başarı dileklerini iletti.