26.10.2020 | Doğa Koleji

BU KIŞ DOĞAYI GİYDİRİYORUZ! HAYDİ DOĞA AİLESİ, ŞİMDİ HATAY İÇİN HAREKETE GEÇME ZAMANI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri OGEM-VAK iş birliği ile Hatay’da meydana gelen yangında yok olan ormanlar için “Bir Fidan Bin Nefes” projesini başlattı.

26.10.2020 | Doğa Koleji

“HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARA 15.000 ADET KİTAP

“Her Okul Bir Kütüphane” projesi kapsamında t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin Türkiye geneli başlattıkları kitap toplama kampanyası yine büyük başarıya imza attı. Toplanan 15.000 adet kitap Giresun’da yaşanan sel afetinde zarar gören okullara gönderiliyor.

21.10.2020 | Doğa Koleji

GENEL MÜDÜRÜMÜZ TÜM TÜRKİYE KAMPÜSLERİMİZİN t-MBA AKADEMİ LİDERLERİ İLE VİZYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen t-MBA akademi liderleri vizyon toplantısını İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile online olarak gerçekleştirdi.

20.10.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ t-MBA İLE COVID-19’UN İŞ DÜNYASINA ETKİLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’ne özgü t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz iş dünyasının güncel konularını yakından takip ediyor. Öğrencilerimiz Covid-19’un iş dünyasına etkilerini Tekzen e-ticaret müdürü Celal Bal’a sordu.

14.10.2020 | Doğa Koleji

ONLINE “t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” SEÇİMLERİ SONUÇLANDI!

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji liselerinde liderlik akademisine aday öğrenciler yoğun mülakat sürecinin ardından seçim vaatlerini arkadaşlarına anlatarak onlardan destek istedi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı propaganda sürecinde adaylar büyük mücadele verdi. Tüm kampüslerimiz yaşadıkları coşkulu propaganda sürecinin ardından 2020- 2021 eğitim öğretim yılı akademi liderlerini belirledi.

08.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ADAYLARI ONLİNE MÜLAKAT SÜRECİ İLE BELİRLENDİ! KIYASIYA REKABET BAŞLADI

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji’nin özgün t-MBA eğitim modeli kapsamında öğrencileri iş dünyasına ve geleceğe hazırlayan “t-MBA Liderlik Akademisi” bu yıl da coşkulu bir seçim sürecine hazırlanıyor. Türkiye geneli tüm kampüslerde gerçekleşen online mülakat süreci ile adaylar belirlendi. Kıyasıya rekabet başladı!

05.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE DOSTLARININ YANINDA

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri uzaktan eğitim sürecinde hayvan dostlarını yalnız bırakmadı hazırladıkları afiş ve videolar ile farkındalık yaratan öğrencilerimiz sokak hayvanları için mama ve su yardımında bulundu.

02.10.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARIN KÜTÜPHANESİNİ YENİLİYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimiz beş yıldır başarıyla sürdürdükleri “Her Okul Bir Kütüphane” isimli dev proje ile farkındalık yaratmaya hazırlanıyor.

21.09.2020 | Doğa Koleji

“t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ” ONLINE SEÇİM SÜRECİ BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi’nde kendini iyi ifade eden, topluma pozitif katkı sunan, özgüvenli, sosyal ve yenilikçi liderler yetişiyor. Lise öğrencilerimiz iş dünyasına ilk adımı bugünden atıyor. t-MBA Liderlik Akademisi seçim süreci başlıyor 21 Eylül’de başlıyor.

27.07.2020 | Doğa Koleji

2020 YKS SONUÇLARININ AÇIKLANMASIYLA DOĞA'DA ÜNİVERSİTE TERCİH SÜRECİ BAŞLADI

27 Temmuz’da YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından lise kampüslerimizde tercih danışmanlığı süreci başladı. Üniversite tercih bildirimleri bayramdan sonra başlayacak. 6-14 Ağustos tarihleri arasında üniversite adayları tercih bildiriminde bulunabilecek.