22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.

16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.

09.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 13.sü düzenlenen dünyanın en büyük amfi dersi Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini canlı yayınlarla bir araya getiriyor.

10.03.2020 | Doğa Koleji

RENAULT MAIS CEO'SU DR. BERK ÇAĞDAŞ ÇAMLICA KAMPÜSÜMÜZE KONUK OLDU

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri ile öğrencilerimiz iş dünyasının ilham veren iş insanları ile bir araya geliyor.

09.03.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE FARKINDALIK YARATTI!

Liderlik Akademisi öğrencileri Türkiye genelinde tüm kampüslerimizde gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların geleceği için ilham verdi.

27.02.2020 | Doğa Koleji

KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ BU YIL DA BAŞLIYOR!

t-MBA Liderlik Akademileri kampüslerinde sanat dünyasının birbirinden önemli ve başarılı isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Duayen isimler deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını anlatmak için t-MBA öğrencileri ile bir araya gelecek.

06.02.2020 | Doğa Koleji

SEVGİMİZ KARTOPU GİBİ BÜYÜDÜ! 7000 İHTİYAÇLI ÖĞRENCİYİ BAŞTAN AYAĞI GİYDİRDİK!

Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm Türkiye kampüslerimizin “Liderlik Akademisi” öğrencileri Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 7000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

05.02.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ SÖMESTiRLERİNİ MESLEKİ GÖZLEM İLE DEĞERLENDİRDİ

t-MBA eğitim modelinin önemli modüllerinden birisi olan Mesleki Gözlem ile öğrencilerimiz yarı yıl tatilini değerlendirerek ilgi duydukları gelecekteki mesleklerini yerinde gözlemlediler.

09.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULLARA 20.000 KİTAP BAĞIŞI YAPTI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tarafından başlatılan “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 20.000 adet kitap bağışı yapıldı.

05.11.2019 | Doğa Koleji

COLIN’S ULUSLARARASI SATIŞ DİREKTÖRÜ SAYGIN EMEKSİZ, KONUĞUMUZ OLDU

Colin’s Uluslararası Satış Direktörü Saygın Emeksiz t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Halkalı 2 kampüsünde öğrencilerimizle bir araya geldi.