09.07.2019 | Doğa Koleji

LİSE TANITIM GÜNLERİ'NİN İKİNCİSİ 20 TEMMUZ'DA

Doğa Koleji Lise Tanıtım Günleri'nin ikincisi 20 Temmuz’da gerçekleşti. Yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

01.03.2019 | Doğa Koleji

2019 t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Doğa Koleji’ne özgü t-MBA eğitimi ile geleceğe hazırlanan öğrencilerimiz 24-26 Şubat tarihlerinde Antalya’da ikincisi gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda bir araya gelerek program sonunda sertifikalarını aldılar.

28.12.2018 | Doğa Koleji

AVCILAR KAMPÜSÜ GENÇ GİRİŞİMCİ AYDIN DOĞAN YALÇINDAĞ’I AĞIRLADI

t-MBA Eğitim Modeli ile iş dünyasının başarılı iş insanları ile bir araya gelme fırsatı yakalayan Doğa Koleji öğrencileri, Avcılar kampüsünde Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında genç girişimci Aydın Doğan Yalçındağ ile buluştu.

09.03.2018 | Doğa Koleji

t-MBA YENİ ÜRÜN ÇALIŞTAYI BAŞARIYLA TAMAMLANDI!

Özgün t-MBA Eğitimi ile geleceğe hazırlanan Doğa Koleji öğrencileri 2-4 Mart tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen t-MBA Yeni Ürün Çalıştayı’nda bir araya gelerek program sonunda sertifikalarını aldılar.

26.07.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞİTİMİN MERKEZİNDE!

Ortaokulda uyguladığımız öğrenci merkezli eğitim sistemi ile öğrencilerimize kendilerini geliştirme, farklı bakış açıları kazanma, ilgi ve yeteneklerini keşfetme olanağı sunuyor, akademik başarıyı çok yönlü destekliyoruz.

02.03.2017 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ DEV ŞİRKETLERE YENİ “PAZAR STRATEJİLERİ” İLE YOL GÖSTERİYOR!

Doğa Okulları Çamlıca Kampüsü Öğrenci Meclisi, Global Business Strategy Forumu’nda dünyanın en önemli şirketlerine “Pazar Stratejisi” oluşturmak için bir araya geldi.

29.11.2016 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ G3 ZİRVESİ'NDE!

Girişimcilik ve İnovasyon haftasında düzenlenen uluslararası bir organizasyon olan Türkiye’nin en önemli iş adamlarının katıldığı G3 Zirvesi’ne Acıbadem Bilim Doğa öğrencileri her sene olduğu gibi yerini aldı.

25.10.2016 | Doğa Koleji

YENİ MECLİS BAŞKANLARI İLK VİZYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ!

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Meclis başkanları ilk vizyon toplantısını t-MBA Departman Yöneticisi Sibel Solak ile gerçekleştirdi.

19.07.2016 | Doğa Koleji

YURT DIŞINDA ÜNİVERSİTE EĞİTİM İMKANI DOĞA'DA!

Doğa Koleji ortaokul ve liseden mezun olan öğrencilerimize bire bir danışmanlık ile dünyanın en saygın üniversitelerinde eğitim alma imkanı sunuyor.

08.03.2016 | Doğa Koleji

SAHADA ÖĞRENİYORUM PROJESİ İLE t-MBA ÖĞRENCİLERİ AKTİF SAHA PROJELERİNİ BAŞARIYLA DEVAM ETTİRİYOR…

t-MBA programı yine t-MBA Öğrencilerinin geleceklerine bir ışık tutuyor.