16.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ BU YIL ONLINE GERÇEKLEŞTİ

Dünyanın en büyük amfi dersi olan Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini ilk kez online olarak bir araya getirdi.

10.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİMİZ ANNELERİ İÇİN MUTFAKTA!

Liderlik Akademisi öğrencileri, Anneler Günü için en değerli varlıklarından öğrendikleri “Anne Yemeklerini” anneleriyle birlikte yaptı.

09.05.2020 | Doğa Koleji

13. t-MBA ZİRVESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bu yıl 13.sü düzenlenen dünyanın en büyük amfi dersi Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, geleceğin liderleri ile iş dünyasının liderlerini canlı yayınlarla bir araya getiriyor.

24.03.2020 | Doğa Koleji

LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN “EVDEKALTÜRKİYE” ÇAĞRISI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tehdidine karşı “EvdeKalTürkiye” mesajı ile farkındalık yarattı.

11.03.2020 | Doğa Koleji

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE THY KABİN HİZMETLERİ BAŞKANI NEVİN ÇOLAK VE YÖNETMEN BURCU ESENÇ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BULUŞTU!

Halkalı 2 kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri THY Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak ve Ödüllü TRT Program Yapımcısı ve Yönetmeni Burcu Esenç’i öğrencilerimiz ile buluşturdu.

09.03.2020 | Doğa Koleji

t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE FARKINDALIK YARATTI!

Liderlik Akademisi öğrencileri Türkiye genelinde tüm kampüslerimizde gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile Dünya Kadınlar Günü’nde kadınların geleceği için ilham verdi.

09.03.2020 | Doğa Koleji

FARKLI MESLEK GRUPLARININ BAŞARILI İSİMLERİNDEN “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ”NE ÖZEL PANEL!

Çekmeköy kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel organize ettikleri panel kapsamında CNN TÜRK haber spikeri Duygu Kaya, Av. Bilgin Ünsaç, Av. Ecem Azak ve Bale Eğitmeni Şebnem Yörükoğlu’nu kampüslerinde ağırladı.

07.03.2020 | Doğa Koleji

ÜMMİYE KOÇAK AMERİKA’YA UZANAN BAŞARI HİKAYESİ İLE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE ÖĞRENCİLERİMİZE İLHAM VERDİ!

Çamlıca Kampüsü t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde New York Avrasya Film Festivali’nde “Sinemada en iyi Avrasyalı Kadın Sanatçı” ödülünü kazanan Ümmiye Koçak’ı kampüslerinde ağırladı.

06.02.2020 | Doğa Koleji

SEVGİMİZ KARTOPU GİBİ BÜYÜDÜ! 7000 İHTİYAÇLI ÖĞRENCİYİ BAŞTAN AYAĞI GİYDİRDİK!

Bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiğimiz “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesi kapsamında tüm Türkiye kampüslerimizin “Liderlik Akademisi” öğrencileri Türkiye’nin çeşitli illerindeki devlet okulları ile iletişime geçerek 7000 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık giysi hediye etti.

09.01.2020 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANESİ OLMAYAN OKULLARA 20.000 KİTAP BAĞIŞI YAPTI

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri tarafından başlatılan “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 20.000 adet kitap bağışı yapıldı.