30.06.2018 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ AKADEMİK KADROSUNDAN TYT DEĞERLENDİRMESİ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS ) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT), bugün 12:30’da sona erdi. Doğa Koleji akademik kadrosu sınavla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Doğa Rehberlik birimi, yarın gerçekleşecek ikinci oturum Alan Yeterlilik Sınavı (AYT) için ise önemli uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.

14.09.2017 | Doğa Koleji

ALİ RIZA LÜLE, İSTANBUL DEDEMAN OTEL'DE ULUSAL BASINLA BİR ARAYA GELEREK YENİ EĞİTİM YILINI DEĞERLENDİRDİ

Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle, 2017-2018 eğitim yılının başlaması dolayısıyla Dedeman Otel’de kahvaltılı sohbet toplantısında ulusal basınla bir araya geldi. Lüle, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

07.09.2017 | Doğa Koleji

DOĞA'YA HOŞ GELDİNİZ!

Öğrenciler, uzun bir yaz tatilinden sonra 18 Eylül’de eğitime başlayacak. Doğa Koleji öğrencileri ve velileri; yeni dönem heyecanını paylaşmak, okullarıyla ve öğretmenleriyle tanışmak üzere 11-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Doğa'ya Hoş Geldiniz programında bir araya gelecek.

03.08.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNDEN BURSA’YA İKİ YENİ OKUL

Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü’nde basınla bir araya gelen Genel Müdür Ali Rıza Lüle, 2016-2017 eğitim dönemini değerlendirdi. Lüle, yeni dönemin vizyonunu paylaştı.

01.08.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ, BENZERSİZ İNGİLİZCE EĞİTİMİYLE ÇORUM'DA HEDEFLERİNİ BÜYÜTTÜ!

Doğa Koleji Çorum Kampüsü’nde basınla bir araya gelen Genel Müdür Ali Rıza Lüle, 2016-17 eğitim dönemini değerlendirdi. Lüle, yeni dönemin vizyonunu paylaştı.

12.07.2017 | Doğa Koleji

LYS SONUÇLARI AÇIKLANDI! DOĞA KOLEJİ TERCİH DÖNEMİNE HAZIR

2017 ÖSYS sisteminin sınav süreci tamamlandı, puanlar açıklandı. Şimdi sırada en az sınav dönemi kadar önemli olan tercih süreci var.

18.06.2017 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİNİN UZMAN EĞİTİMCİLERİNDEN LYS DEĞERLENDİRMESİ

Doğa Kolejinin uzman lise eğitim kadrosu, öğrencilerden gelen bilgiler doğrultusunda 2017 LYS-3, LYS-2 ve LYS-5 ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

08.06.2017 | Doğa Koleji

LYS'DE SON HAFTA STRATEJİLERİ!

2017 LYS’lere sayılı günler kaldı. Özellikle LYS’lere son 10 gün kala öğrencilerimizin deneme sınavlarına önem vermeleri, deneme sınav sorularını analiz ederek konu tekrarı yapmaları ve geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularını çözmeleri iyi bir çalışma stratejisi olacaktır.

25.05.2017 | Doğa Koleji

11. SINIF YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YGS PROGRAMI 5 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR!

5-21 Haziran tarihleri arasında Doğa Anadolu Liselerinin yaklaşık 4 bin 500 öğrencisi, yaz tatili öncesinde çalışmalarını yoğunlaştırarak ‘‘Yaz Dönemi Yoğunlaştırılmış YGS Programı’’na katılacak.

12.04.2017 | Doğa Koleji

DOĞA LİSELERİ TÜRKÇE OKUR-YAZARLIK PROGRAMI ANTALYA'DA GERÇEKLEŞTİ

Doğa Liseleri Türkçe okur-yazarlık çalıştayı, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla 8-10 Nisan tarihlerinde Antalya'da gerçekleşti.