Ekonomi dergisi Capital’in Türkiye’nin en büyük 500 şirketini ortaya koyan araştırmasına göre Doğa Koleji, 2018 yılını 1 milyar 340 milyon TL ciroyla kapatarak en büyük 500 şirket arasında yer aldı. Ayrıca Doğa Koleji, 15 bin 500 personeliyle, en fazla çalışanı olan ilk 25 şirket arasına girdi.

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, Liseye Geçiş Sınavı’na katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise, sadece 1 soruyu yanlış yanıtladı.

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise, sadece 1 soruyu yanlış yanıtladı.

100 okuldan 511 sporcu, ‘2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği’nde yarıştı. Karamanda gerçekleşen ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı yarışmanın sonuçları belli oldu. Kazananlara, dört kategoride ödülleri verildi.

Doğa Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Didem Özgül, öğrencilerden aldığı bilgiler doğrultusunda İngilizce kitapçığındaki soruları yorumladı.

Okulların kapanmasına az bir süre kala, mezuniyet törenleri yapılmaya başlandı. Ortaokuldan mezun olarak liseye adım atan öğrenciler kep fırlattıktan sonra Ece Seçkin ve Ozan Doğulu ile eğitim yılının yorgunluğunu attı.

Çevreye ve denizlere olan duyarlılık ve kıyılardaki kirliliğe dikkat çekerek farkındalığı artırmak amacıyla yapılan etkinliğine Doğa Koleji öğrencileri ve gönüllü çevreciler destek verdi.

Doğa Koleji, lise düzeyinde Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi’ni (D-BAP), 24-25 Mayıs’ta yaptı. Kongrede 230 proje sergilendi. Birçok uluslararası yükseköğretim kurumunun katkı sağladığı kongreye Valladolid Murcia, Leuveni Salamanca, Sofya, Moskova ve Hannover üniversitelerden akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Eğitimin Türkiye’deki lideri Doğa Koleji, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında İzmir’deki 11. kampüsünü Torbalı’da açarak eğitim yaşamına farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Bursa'da bisiklet tutkunları pedallarını engellilere umut olmak için çevirdi.