Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, Liseye Geçiş Sınavı’na katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise, sadece 1 soruyu yanlış yanıtladı.

Doğa Koleji 8. sınıf öğrencilerinden, Liseye Geçiş Sınavına katılan 27 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi oldu. 64 öğrenci ise, sadece 1 soruyu yanlış yanıtladı.

100 okuldan 511 sporcu, ‘2019 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği’nde yarıştı. Karamanda gerçekleşen ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı yarışmanın sonuçları belli oldu. Kazananlara, dört kategoride ödülleri verildi.

Doğa Koleji İngilizce Bölüm Başkanı Didem Özgül, öğrencilerden aldığı bilgiler doğrultusunda İngilizce kitapçığındaki soruları yorumladı.

Okulların kapanmasına az bir süre kala, mezuniyet törenleri yapılmaya başlandı. Ortaokuldan mezun olarak liseye adım atan öğrenciler kep fırlattıktan sonra Ece Seçkin ve Ozan Doğulu ile eğitim yılının yorgunluğunu attı.

Çevreye ve denizlere olan duyarlılık ve kıyılardaki kirliliğe dikkat çekerek farkındalığı artırmak amacıyla yapılan etkinliğine Doğa Koleji öğrencileri ve gönüllü çevreciler destek verdi.