29.10.2020 | Doğa Koleji

CUMHURİYET BAYRAMI SERGİS

Cumhuriyet Bayramı sergimiz açıldı.

29.10.2020 | Doğa Koleji

29 EKİM TÖRENİMİZ

Atamızın bizlere bıraktığı cumhuriyetin anlam ve önemini kavramak için 29 Ekim’de online olarak bu milli bayramımızı kutladık.

02.10.2020 | Doğa Koleji

ıMPORTANCE OF ANIMALS

This day is celebrated on 4th October. In this day, people talk about the importance of animals.

26.09.2020 | Doğa Koleji

TÜRK DİL BAYRAMI

Türk milletinin millî dili ve milli benliği bütün hayatımda egemen ve esas kalacaktır. Mustafa Kemal Atatürk

26.09.2020 | Doğa Koleji

EUROPEAN DAY OF LANGUAGES

The European Day of Languages has been celebrated every year since 2001 on 26 September.

25.09.2020 | Doğa Koleji

HAMURDAN GEZEGENLER

Güneş sisteminde varlığını bildiğimiz 8 gezegeni büyüklüklerine uygun olarak evlerimizdeki malzemeler ile oluşturduk.

22.08.2020 | Doğa Koleji

OKULUMUZDA ALINAN COVID-19 TEDBİRLERİ ve PANDEMİ SÜRECİNDE OKULA DÖNÜŞ

Küresel pandemi sürecini hem kurumsal hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemler ile başarıyla atlatacağımıza inanıyor, uygulanacak COVID-19 tedbirlerini içeren Pandemi Dönemi Okula Dönüş Kitapçığı’nı sizlerle paylaşıyoruz.

17.10.2019 | Doğa Koleji

HAYVAN HAKLARI KORUMA GÜNÜ

Hayvanları koruma haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz ve kulübümüz tarafından hazırlanan şarkılar, pankartlar, maskeler ve sevimli fotoğraflar beğeni topladı.

16.10.2019 | Doğa Koleji

DÜŞÜNMENİN DOĞASI

3/B Düşünmenin Doğası dersinde eğlenceli vakit geçirdi.

15.10.2019 | Doğa Koleji

BATIKENT İTFAİYESİNE ZİYARET

Ankara Batıkent İtfaiye Şubesi yangın,doğal afet gibi yaşanılacak olumsuzluklara anında müdahale edebileceği çağın gereksinimlere uygun modern itfaiye ekip binasıyla öğrencilerimize kapılarını açtı.