09.04.2019 | Doğa Koleji

ATAMIZI ZİYARET

Birlik Bilim Doğa İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri ve velilerimizle Anıtkabir'i ziyaret ettik.

27.03.2019 | Doğa Koleji

22 MART DÜNYA SU GÜNÜMÜZ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Su tasaarufunun önemi, gelecek nesillerimizi etkileyen su kullanımı, drama , koro, atık materyallerle hazırlanan defilemiz, marakaslarla yapılan ritm çalışması, su dansı ile bu günün anlam ve önemi vurgulandı.

15.02.2019 | Doğa Koleji

EĞLENCELİ ALIŞVERİŞ

Öğrencilerimize metal ve kağıt paraları öğretmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

17.01.2019 | Doğa Koleji

ENERJİ TASARRUF HAFTASI

Zaman ilerledikçe enerji tüm Dünya’da artan bir ihtiyaç olmuştur. Bizler teknolojinin de ilerlemesi ile daha fazla enerji tüketir hale geldik.

17.01.2019 | Doğa Koleji

2. SINIFLAR MATEMATİK DERSİ GEOMETRİK ŞEKİLLER

2. sınıflar olarak matematik dersi geometrik şekiller konusunu eğlenerek öğrendik.

16.01.2019 | Doğa Koleji

“ASSEMBLY ETKİNLİĞİMİZİ” COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRDİK

Ankara Birlik Doğa Koleji "Assembly-Sınıf Performans Günü"nde minik öğrencilerimiz; İngilizce, drama ve görsel sanatlar derslerinde öğretmenleriyle beraber çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

11.01.2019 | Doğa Koleji

ANKARA BİRLİK BİLİM DOĞA KOLEJİ MÜZİK BİLGİ YARIŞMASI

Bu yıl 7. Düzenlenen öğrencilerimizin müzik kültürlerini geliştirmeye yönelik yapılan Müzik Bilgi Yarışması bu yıl 6 kampüsümüzle birlikte Birlik Bilim Doğa Koleji’nde gerçekleştirildi.

28.12.2018 | Doğa Koleji

BİREYSEL RESİM SERGİMİZ AÇILDI

Anaokulu 5 Yaş Öğrencilerimiz ilk bireysel resim sergileri olan Sanatın Yerlileri Resim Sergisi açılışını gerçekleştirdiler.

28.12.2018 | Doğa Koleji

EĞLENCELİ PIJAMA PARTİMİZ

Gece gündüz partimiz anaokulunda keyifli yarışmalar, danslar, patlamış mısır eşliğinde sinema keyfiyle devam etti.

29.11.2018 | Doğa Koleji

AKIL OYUNLARI YARIŞMASINDA İLK ETAP TAMAMLANDI

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz geleneksel Akıl Oyunları yarışması 91 kampüsümüzde 7470 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.