DÖNEM SONU KONSERİ

Okulların kapanmasına günler kala Ağrı'da müzisyenlik yapan ve içlerinde Müzik Öğretmenimizin de olduğu Ömer Güzel ve ekibi öğrencilerimize ve velilerimize unutulmaz anlar yaşattı. Bir dönemin yorgunluğunu üstlerinden atan öğrenciler için erken gelen karne hediyesi oldu.

İLKOKUL DAGİSTE BÜYÜK BAŞARI

İlkokul öğrencilerimizin akademik başarılarını yakından takip etmek adına okulumuzda yapılan 3.sınıflar DAGİS -3 sınavında, tüm soruları doğru cevaplayan Elif Karakuzu, Enes Tuğrap Erden, Teoman Can Ünlü Türkiye 1.'si olmuştur.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DÖNEM SONU KAYAK KEYFİ

Öğrencilerimizin sosyal etkinliklerde katılımının olması bizlere eğitim alanında büyük ilham kaynağı olmuştur. Ağrı Doğa Koleji olarak öğrencilerimize bu hafta kayak etkinliği düzenledik ve bir dönem boyunca biriken streslerini atmalarına yardımcı olduk.

ORTAK DENEY

Doğa Koleji Ağrı Kampüsü ile Ağrı İbrahim Çeçen İlköğretim Okulu'nun ortaklaşa yaptığı deneyimiz görülmeye değerdi.

SPEAKING TEST UYGULAMASI

Doğa Anadolu Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencileri "Speaking Test" Uygulaması için jüri üyelerinin karşısına çıktılar.

BU KIŞ BENİ SEN GİYDİR

Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi “Bu Kış Beni Sen Giydir” sosyal sorumluluk projesinin 4.sü ile yine Türkiye’nin dört bir tarafına yardım eli uzatmaya hazırlanıyor!.

YKS PROVASI

Bugün YKS’de büyük prova günü. Öğrencilerimizi üniversite ortamında birebir, kurallarına uygun bir şekilde yaptığımız deneme sınavında 20-21 Haziran’da girecekleri YKS-2020 için hazırlıyoruz.

SATRANÇ TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI

GSİM düzenlediği Yıldızlar Satranç Turnuvasında Kızlarda Ece Arslan İl 1.si, Esmanur Taşdemir İl 2.si, erkeklerde ise Baran Erincik İl 1.si, Hasan Yörük İl 2.si, Semih Aydın İl 3.sü, 2007 yaş kategorisinde Zana Çelik İl 2.si, Arda Deniz İl 3.sü olmuştur. Öğrencilerimiz tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.👏

KIŞ UYKUSUNA YATAN HAYVANLAR

Ana sınıfı 4 yaş öğrencileri kış uykusuna yatan hayvanlar yaptıkları etkinlikle tanıdılar. Önce mağara yapıp, hayvanların resimlerini boyayan öğrenciler daha sonra evden getirdikleri oyuncak ayıcıkları mağarada kış uykusuna yatırdılar.

1.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SİNEMA KEYFİ

2019 yılının son ders saatlerini sinemada Rafadan Tayfa izleyerek, eğlenerek geçiren 1. Sınıf öğrencilerimiz; yoğun dönemin yorgunluğunu atıp yeni bir sayfa açmaya hazırlandılar. 2020 yılına musmutlu başlıyor ve herkese mutlu seneler diliyoruz.