HABERTÜRK - YOLUN BAŞINDAYKEN

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren, Habertürk kanalında yayınlanan "Yolun Başındayken" programına konuk oldu.

HABER GLOBAL - BAŞARININ YOLU

İTÜ Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, Haber Global'de yayınlanan "Başarının Yolu" programının canlı yayın konuğu oldu.

NTV - DOĞRU TERCİH

İTÜ Rektörü ve İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, NTV'de yayınlanan "Doğru Tercih" programının canlı yayın konuğu olarak Sadık Gültekin'in sorularını yanıtladı.

GLOBAL TV- YKS'YE HAZIRLIK

Lise Rehberlik Koordinatörümüz Sibel İzgiman Global TV'de YKS ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

NTV - SERHAT ÖZEREN "DOĞRU TERCİH" PROGRAMINDA

Yönetim Kurulu Başkanımız Serhat Özeren, NTV'de yayınlanan "Doğru Tercih" programının canlı yayın konuğu oldu.

NTV - PROF. DR MEHMET KARACA UZAKTAN EĞİTİMİ DEĞERLENDİRDİ

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, NTV’de yayınlanan Doğru Tercih programında Sadık Gültekin’e konuk olarak uzaktan eğitim uygulamalarını değerlendirdi.

NTV - MINECRAFT'LA ANITKABİR ZİYARETİ

Bilişim ve Eğitim Teknolojileri Direktörümüz Hakan İnanır, NTV’de yayınlanan “Tekno Hayat” programına katılarak öğrencilerimizin 23 Nisan'da Minecraft ile Anıtkabir ziyaretini ve eğitim uygulamalarımıza ilişkin önemli bilgiler aktardı.

FOX TV - 7 DİLDE "EVDE KAL"ÇAĞRISI

Doğa Koleji öğrencileri, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (KOVİD-19) tehdidine karşı 7 dilde “Güvenliğiniz için evde kalın” mesajı verdi.

Kanal D - ÖĞRENCİLERİMİZ BU YIL DA MOSTRATEC GELENEĞİNİ BOZMADI

Güvem eriğinin meme kanseri üzerindeki etkilerini araştıran öğrencilerimiz Harvard Üniversitesi'nden başarı sertifikası alarak MOSTRATEC Bilim Olimpiyatları'nda finale kaldı.