BUZ PATENİNDE BAŞARI DOĞA'NIN!

BUZ PATENİNDE BAŞARI DOĞA

13.11.2018 | Doğa Koleji

BUZ PATENİNDE BAŞARI DOĞA'NIN!

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ankara Şampiyonası'nda piste çıkan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu ve Milli Mücadele’nin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yılı anısına 9-11 Kasım 2018 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Artistik Buz Pateni Gazi Mustafa Kemal Atatürk Şampiyonası'nda piste çıkan öğrencilerimiz milli takım baraj puanını aşarak büyük bir başarıya imza attılar. Cevizlibağ kampüsü öğrencimiz Selin Akbulut şampiyonada altın madalya kazanırken Ataşehir kampüsü öğrencimiz Azra Sağlam bronz madalyaya hak kazandı. İki öğrencimiz de milli takım baraj puanını aşarak uluslararası yarışmalara katılmaya ve ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.