İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

İSTANBUL

2.01.2020 | Doğa Koleji

İSTANBUL'UN ŞAMPİYONU YİNE DOĞA!

Yeni yılın ilk şampiyonluk haberi Acıbadem kampüsümüzden geldi. İstanbul Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden genç kızlarımız kupayı Doğa'ya getirdi.

Türkiye Şampiyonası yolunda en zorlu illerden birisi olan İsanbul'da, şampiyonluk kupası bu yıl da Doğa Koleji'nin oldu. Genç Kızlar A kategorisinde mücadele eden öğrencilerimiz İstanbul finalinde Kemerburgaz Okyanus Koleji'ni 3-2 yenerek şampiyon oldu. 25-21,21-25,25-13,25-22,15-9'luk skorlarla biten setlerin ardından büyük sevinç yaşayan takımımızın hedefi 2020 Dünya Şampiyonluğu...

Son 4 yılın Türkiye Şampiyonu olan ve 2018 Dünya Şampiyonası'nda 3. lük kazanan takımımız bu yıl da Türkiye kupasını alarak 2020 Dünya Liseler Şampiyonası'nda ülkemizi ve okulumuzu temsil etmek istiyor. Genç sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyoruz