30.01.2020 | Doğa Koleji

SATRANÇ SPORCULARIMIZ YİNE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU!

Öğrencilerimiz, 2020 Dünya ve Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonasında Milli Sporcu olarak ülkemizi temsil edecekler.

Avrupa’nın rekor katılımlı Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında 7 bin kişiyi aşkın katılım ile adeta ‘Türkiye buluşması’ yaşandı. 1 hafta süren şampiyonluk mücadelesi öğrencilerimizin şampiyonluklarıyla taçlandı. Türkiye Küçükler Şampiyonası’nda bin 874, Yıldızlar Şampiyonası’nda 600, şampiyonalarda ise yaklaşık 2 bin 500 sporcu mücadele etti.

Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun açılışını yaptığı Türkiye Küçükler, Yıldızlar Satranç Şampiyonalarında TSF Başkanı Gülkız Tulay’ın ödül taktim etmeleriyle son buldu.

Şampiyonaya katılarak altın madalyalar ve derecelerle döndü. Öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi kutluyor kendilerine Dünya ve Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

WCM Elif Zeren Yıldız - Türkiye Şampiyonu

12 Yaş Kızlar - Doğa Koleji Hatay Kampüsü