TSL (Trust for Sustainable Living) 2017 ULUSLARARASI MAKALE YARIŞMASI'NDA DERECE

TSL  (Trust for Sustainable Living) 2017 ULUSLARARASI MAKALE YARIŞMASI

18.02.2017 | Doğa Koleji

Doğa Okulları Balıkesir Kampüsü 11.sınıf öğrencimiz Sema Eray, The Living Forest Organizasyonu tarafından düzenlenen uluslararası İngilizce makale yarışmasında 'Honorable Mention' ödülüne layık görüldü.

İngiltere Berkshire'da yer alan The Living Rainforest Organizasyonu tarafından düzenlenen TSL (Trust for Sustainable Living) 2017 Uluslararası Makale Yarışmasında öğrencimiz Sema Eray 'Honorable Mention' ödülüne layık görüldü. Toplam 1.232 İngilizce makalenin yer aldığı yarışmada bu ödüle layık görülen öğrencimizi ve öğretmenimiz Mertcan Kulavuz'u tebrik eder, 3 - 7 Temmuz tarihlerinde Oxford'da düzenlenecek olan TSL International Schools Debates Provisional Programme'da öğrencimize başarılar dileriz.