Haber ve Etkinlikler

23 NİSAN’DA DOĞA ÖĞRENCİLERİ OKUL YÖNETİMİNİ DEVRALDI!

Doğa Okulları güzel bir geleneğini daha bu yıl da yineledi. 23 Nisan’da sözü, yarının büyükleri olacak çocuklarımıza bıraktı.

ETİKETLER : 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı , bünyamin çelikten , poyraz alpaslan , ibrahim eraydın , ihsan kıvanç

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında milli egemenliğin sembolü olan TBMM’nin açılışına ithafen Doğa Öğrencileri okul yöneticilerinin koltuğuna oturdular. İstanbul ve diğer illerdeki birçok kampüsümüzde öğrencilerimiz, okul müdürlerinden okul yönetimini devralarak farklı bir deneyim yaşamış oldular.

Doğa Okulları CEO’su Bünyamin Çelikten, Ataşehir Kampüsü Ortaokul Öğrencisi Poyraz Alpaslan’ı makamına kabul ederek öğrencimizin görüş ve önerilerini dinledi. Ataşehir Doğa Ortaokul Müdürü İbrahim Eraydın’ı temsil eden İhsan Kıvanç öğrencimizin de eşlik ettiği bu anlamlı buluşmada öğrencilerimizle bir süre sohbet eden Doğa Okulları CEO’su Bünyamin Çelikten, öğrencilerin toplantı esnasında öneri olarak sunduğu sosyal sorumluluk projelerinden birini de hayata geçireceğini belirtti.

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL