Haber ve Etkinlikler

DOĞA AİLESİ VİZYON TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ!

Doğa Okulu Acıbadem Kampüsü’nde yapılan Vizyon Toplantısı’na Türkiye ve İstanbul kampüslerinin temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Yaklaşık 800 kişinin bir araya geldiği toplantıda Doğa Okulu CEO’su Uğur Gazanker, Doğa Koleji’nin Türkiye’de ve Dünya’da elde ettiği başarıları ve yeni hedefleri dinleyicilerle paylaştı.

ETİKETLER : Uğur Gazanker , Oylum Talu , Hakan Meriçliler , t-MBA , Vizyon , BETT Show , Acıbadem Doğa Koleji

Doğa Koleji 2014-2015 yılına 100’ü aşan kampüsünde, 50 bini geçen öğrencisiyle başlamaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük ilk beş eğitim kurumu arasına giren Doğa Okulu bu büyük sorumluluğun bilinciyle büyüyor. Vizyon toplantısındaki konuşmasında Uğur Gazanker bu büyümenin arkasındaki güce değinerek, Doğa Koleji’nin eğitime getirdiği yenilikçi yaklaşımlara ve farklı alanlarda elde edilen başarılara vurgu yaptı. Eğitim modellerinin ardından eğitim konseptleri ile de eğitimde büyük bir yeniliğe öncülük yapıldığını belirtti. Doğa Koleji’nin öğrencisi, velisi, öğretmenleri ve tüm çalışanları ile büyük bir enerjiye sahip olduğunu ve bu enerjiden ortaya dünyaya örnek olan modeller, projeler, etkinlikler ve başarılar çıktığını söyledi.

Vizyon toplantısında birçok sürpriz katılımcı vardı. Konuşmacılar arasında veliler de vardı. Doğa Okulu ile tanışma hikayelerini anlattılar. Her iki velinin de ortak noktası çocuklarının okullarında çok mutlu olmasıydı. Uzun yıllardır Doğa velisi olan oyuncu Hakan Meriçliler, bir oyuncu olarak samimi olanla sahte olan insan davranışını çok iyi anlayabildiğini ve Doğa’yı gerçekten samimi bulduğu için çok sevdiğini alkışlar arasında söyledi. Bir diğer konuşmacı ise t-MBA öğretmenlerinden Oylum Talu’ydu. Talu t-MBA eğitim modeline olan inancını, öğrencilerindeki olumlu etkilerini dinleyicilerle paylaştı.

Sahnede Doğa öğrencileri de yerlerini aldı. Önce Türkiye şampiyonu olan kız voleybol takımı alkışlar arasında sahneye geldi. Daha sonra lise öğrenci meclisleri adına iki öğrenci etkileyici bir sunum gerçekleştirdi.  Sunumlarında öğrenci meclislerinin yaptıkları projeleri, etkinlikleri, organizasyonları anlatan öğrencilere Uğur Gazanker de destek verdi ve öğrencilerin dünya çapında başarılara imza attığını vurguladı.

Gazanker, Doğa Koleji’nin uluslararası konumunu, yurtdışında gerçekleştirdiği etkinlikleri ve bunların uluslararası eğitim camiasında yarattı etkileri de dinleyicilerle paylaştı. Son olarak Londra’da düzenlenen BETT Show sırasında dünyanın önde gelen bilişim ve eğitim kurumlarının başkanları ile görüştüğünü ve Doğa Koleji’nin yepyeni ve heyecan veren projelerinin çok yakında açıklanacağını söyledi.

Doğa Koleji, yeni başarılara imza atmak üzere birlikten güç alarak yoluna devam ediyor.

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL