Haber ve Etkinlikler

DOĞA OKULLARI ÇORUM KAMPÜSÜ BURSLULUK SINAVI BAŞLIYOR!

Çorum'da ayrıcalıklı eğitimiyle tanışmak için bursluluk sınavını kaçırma!

ETİKETLER : bursluluk , sınav , çorum , kontenjan , avantaj , burs

Doğa Okulları Çorum Kampüsü Bursluluk Sınavı’yla başarına başarı kat! 3, 4, 5, 6. ve 7. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan bursluluk sınavı, 7 Mayıs’ta Çorum Kampüsü’nde iki oturum halinde ve eş zamanlı gerçekleşecek. Bursluluk Sınavı ücretsiz olup Doğa Okulları'nda eğitim gören öğrencileri kapsamamaktadır.

Kontenjanlar Dolmadan Yerini Kap, Başarına Başarı Kat!

Türkiye'nin en büyük ve başarılı eğitim kurumu Doğa Okulları'nda %100'e varan burs imkanları sunan Doğa Okulları Çorum Kampüsü Bursluluk Sınavı; 3. sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Hayat Bilgisi konularını kapsamaktadır. 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için ise Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerini içermektedir. Sınavın toplam süresi 80 dakikadır. Sınav sonuçları web sitemizden açıklanacaktır.

Sınav Tarihi: 7 Mayıs 2016
Saat: I. Seans - 10:00 / II. Seans - 13:00
Yer: Doğa Okulları Çorum Kampüsü

Online başvuru için tıklayınız...