Haber ve Etkinlikler

DOĞA OKULLARI KOCAELİ t-MBA ZİRVESİ'NE DAVETLİSİNİZ!

t-MBA Eğitim Modeli ile Türkiye'de bir ilke imza atarak MBA programını liseye taşıyan Doğa Koleji; geleceğin liderlerini yetiştirmenin heyecanını yaşıyor.

ETİKETLER : t-MBA , t-MBA Zirvesi , t-MBA Eğitim Modeli , Kocaeli , MBA , İbrahim Doğan , Emre Yıldız , Ömer Suat Gündoğdu , Necmettin Bitlis , Sezer Komsuoğlu

Bu heyecanla Kocaeli'de ilki düzenlenen, Türkiye'nin en önemli iş adamlarından Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan'ın açılış konuşmasını yapacağı, Doğa Okulları Genel Müdür Yardımcısı Ömer Suat Gündoğdu, Polisan Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sezer Komsuoğlu ve Okuu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldız'ın katılacağı Doğa Okulu Kocaeli t-MBA Zirvesi'ne davetlisiniz.

Yer: Süleyman Demirel Kültür Merkezi / Kocaeli
Tarih: 5 Mayıs 2014 Pazartesi