Haber ve Etkinlikler

PERPA’DAN t-MBA’E EN ÖZGÜN EĞİTİM PROGRAMI ÖDÜLÜ!

PERPA Ticaret Merkezi, Doğa Koleji’nin geliştirdiği ve sadece Doğa Okulu Anadolu Liselerinde 8 yıldır başarı ile uygulanan, uluslararası akreditasyona sahip eğitim modeli t-MBA’yi iş hayatına kaliteli insan kaynağı yetiştirme konusunda destekliyor.

ETİKETLER : perpa , t-mba , eğitim , ödül , ömer suat gündoğdu , hasan sezgin , ticaret merkezi , uluslararası akreditasyon

PERPA Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sezgin, Doğa Koleji Genel Müdür Yardımcısı Ömer Suat Gündoğdu’ya verdiği plaketle iş hayatına kaliteli insan kaynağı yetiştirme konusundaki başarılarından dolayı t-MBA'i tebrik etti. Doğa Okulu Anadolu liselerinde uygulanmaya başlayan ve 2012 yılında uluslararası bir boyut kazanan liseye özel işletme odaklı t-MBA, iş dünyasından gördüğü ilgiyi tescillemeye devam ediyor. Öğrencilerin liseden mezun olduktan sonra iş hayatıyla ilgili bilgi ve deneyime de sahip olmasına imkân tanıyan t-MBA, girişimcilik, yönetim ve organizasyon, kariyer gibi kavramları lise müfredatına dâhil etmesiyle iş dünyasının ilgisini çekmeyi başarmıştı. Genç girişimciler yetiştirme hedefiyle oluşturulan ve dünyada pek çok ülkeye ihraç edilen eğitim modelinin kalitesi, PERPA tarafından da teyit edilerek desteklendi.

PERPA Ticaret Merkezi yönetim katında Doğa Okulu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Suat Gündoğdu ile PERPA Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sezgin arasında düzenlenen ödül töreninde konuşan Sezgin; “t-MBA, iş dünyası açısından doğru insan kaynağının oluşturulması ve girişimci bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyor. Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacak genç girişimciler bu model ile yetişecek” diye konuştu. Gündoğdu; “Doğa Koleji’nin liseler için dizayn edilmiş MBA programı olan t-MBA eğitim modeli ile iş hayatına da hazırlandığını vurgulayarak, kazandıkları üniversitenin atmosferini değiştirecek alt yapıya sahip olduklarına değindi. Doğa Koleji’nin geliştirdiği ve uluslararası akreditasyonlara sahip t-MBA eğitim modeli sayesinde öğrencilerimiz ekonomi, girişimcilik, pazarlama, para ve finans yönetimi gibi çok kapsamlı dersler alıyor. Mesleki gözlemleri ve geliştirdikleri iş projeleri ile liseyi bitiren Doğa Okulu öğrencileri sene sonunda uluslararası akreditasyona sahip t-MBA diploması ile ödüllendiriliyor. Böylece hem akademik hem de sosyal yönden gelişmiş, iş dünyası için değer yaratan bireyler yetişiyor.” dedi.

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL