Haber ve Etkinlikler

VELİ İLETİŞİM MERKEZİMİZİ KEŞFETTİNİZ Mİ?

Çocuğunuz başarıya ulaşırken siz de bize ulaşabilirsiniz! Bütün iletişim araçlarından ulaşabileceğiniz Veli İletişim Merkezimizi keşfettiniz mi?

ETİKETLER : veli iletişim , doğa velisiyim , doğa iletişim merkezi , e-doğa , doğa çağrı merkezi

Doğa Koleji olarak öğrencilerimize “Yeni Nesil Eğitim” sunarken akademik başarılarımızın yanında öğretmen, veli ve öğrenci iletişimini kesintisiz ve sürekli sağlamak adına yeni projelere imza atıyoruz. Eğitimin lider kurumu olarak velilerimiz ile aramızdaki iletişim gücümüzü sorunsuz, hızlı ve sonuca dayalı etken bir şekilde ilerletmek için “Veli İletişim Merkezimiz” hizmette. Aklınızda var olan her türlü öneri, proje, duygu, düşünce ve isteklerinizi teknolojik altyapımız sayesinde direkt iletişim sağlamanız için konunun yetkilileriyle aranızda köprü kuruyoruz.

Neden Varız?

Veli İletişim Merkezi Türkiye genelindeki tüm Doğa Koleji kampüslerine yönelik velilerden gelen talep, öneri ve memnuniyet mesajlarını karşılayan, uzman bir ekipten oluşuyor. Merkezimiz velilerimizden gelecek,  öğrencilerimizin eğitimi, eğitim aldığı kampüsün fiziksel şartları, servis aldığı şirketin hizmeti veya yediği yemek dâhil birçok alanla ilgili öneri ve taleplerle de ilgileniyor. Ayrıca velilerimiz karşılaştığı bir problemin çözümüyle ilgili önerilerini de paylaşabiliyor.

Bütün İletişim Araçlarından Ulaşım İmkânı

Doğa Okulları velileri, Veli İletişim Merkezi’ne e-Doğa’dan kendi şifreleriyle girdikleri sistem üzerinden, web üzerinden form doldurarak ya da info@dogaokullari.com e-posta yoluyla ulaşabiliyorlar. 444 36 42 numaralı çağrı merkezi telefon hattından da Veli İletişim Merkezi ile doğrudan temasa geçilebiliyor. Ayrıca Doğa Koleji velisi olmasanız bile; web form, e-posta ve çağrı merkezi aracılığıyla iletilen talepler de Veli İletişim Merkezi tarafından değerlendirmeye alınıyor.

Sonuç Odaklı Çalışma Sistemi

Veli İletişim Merkezi’nin misyonu sonuca dayalı hızlı geri dönüş.  Merkezde, veliden gelen tüm bilgiler, hiçbir yorum katmadan, içeriğini değiştirmeden, tüm açıklığıyla ele alınıyor. Gelen bilgiler sisteme girildiği andan itibaren ilgili yönetici ve üst yönetime iletiliyor. Konunun yetkilisi, velilerle 24 saatlik süre içinde iletişime geçerek ve mümkünse veliyle karşılıklı görüşme sağlayarak konuyu çözmeye/sonuçlandırmaya çalışıyor.

Mutlak İletişim

Doğa Koleji olarak; velilerimizin talepleri, istekleri, önerileriyle ilgilenen, onları dinleyen ve konuyu en ilgili, en yetkili kişiye kadar ileten bir yapıya sahibiz. Bu doğrultuda kurulan Veli İletişim Merkezi’nin amacı; 24 saatte velilerimizle iletişime geçilip çözüm odaklı sonuçlar üretmek.

Veli İletişim Merkezi İletişim Alanları

•    info@dogakolej,.com