Doğa'ya Kayıt

SIEMENS TÜRKİYE ÇALIŞANLARINA ÖZEL %30 İNDİRİM

Eğitimin Türkiye’deki Lideri İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Siemens Türkiye çalışanlarının çocuklarına yeni kayıtta %30 indirim sağlıyor.

• İndirim kurumsal indirim olarak yapılacaktır.
  • Yeni kayıt yaptıracak öğrenciler 2021-2022 eğitim yılı liste fiyatları üzerinden indirimden faydalanabilir.
  • İndirim İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji bünyesinde bulunan anaokulu-ilkokul-ortaokulu-lise kademelerinde sadece eğitim ücretinde geçerlidir.
  • Belirtilen indirim oranı yemek, servis, Türkçe veya yabancı materyaller ve sair ücretleri kapsamaz.
  • Öğrenci kayıtları İTÜ ETA Vakfı Doğa Kolejinin kayıt kabul şartları ve kontenjanlarına göre yapılacaktır.
  • İndirim, 2021-22 yılında başlayacak olup öğrencinin devam ettiği kademe sonuna kadar geçerli olacaktır.
  • SIEMENS TÜRKİYE çalışanlarına tanınan indirim hakkı sadece peşin ödeme ve kardeş indirimleri ile birleştirilebilir.
  • Burs hakkı kazanılması durumunda, öğrencinin lehinde olan en yüksek orana sahip olan burs veya indirim uygulanacaktır.
  • İndirim hakkı, kayıt hakkı anlamına gelmemektedir.
  • Ayrıcalıktan sadece SIEMENS TÜRKİYE çalışanlarının çocukları faydalanabilir.
  • SIEMENS TÜRKİYE çalışanlarının iş akdinin sona ermesi halinde içinde bulunulan eğitim-öğretim kademesi (anaokulu/ilkokul/ortaokul/lise) sona erinceye kadar kazanılan indirim hakkı devam edecektir.
  • Ayrıcalık kapsamında kazanılan fayda başkasına devredilemez.

GEÇERLİ OLDUĞU İLLER/KAMPÜSLER

• İstanbul – Ankara – İzmir – Bodrum – Trabzon – Bursa – Kocaeli (MERKEZ Kampüslerde)

• Lisanslı okullarımız Türkiye satında 50 kampüste bulunmaktadır. Kampüs listemize buradan ulaşabilirsiniz.

• Lisanslı Okullarımızda kontenjanları dahilinde kurumsal indirim uygulanacaktır.

• İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji 2021 - 2022 öğretim dönemi liste fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

NASIL KULLANILIR?

İndirimlerinden yararlanmak istediğinizi ve SIEMENS TÜRKİYE’de çalıştığınızı İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji kayıt bölüm yetkilisine yaka kartınız ya da resmi bir yazı ile bildirmeniz yeterli.

NEREDE KULLANILIR?

Ayrıcalık İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Anaokulu-İlkokul-Ortaokul-Lise kademelerinde geçerlidir.