Haber ve Etkinlikler

2015 İSTANBUL ÇOCUK VE YILDIZLAR SATRANÇ LİGİ GERÇEKLEŞTİ!

4 farklı ilçede, 52 takım 312 sporcunun katılımı ile gerçekleşen çocuk ligi Ataşehir Doğa Koleji, Başakşehir Doğa Koleji, Halkalı Doğa Koleji, Cevizlibağ Doğa Okulu kampüslerimizde yapıldı.

ETİKETLER : çocuk , yıldız , satranç , lig , beyhan somalı , hakan erkam , ahmet ziya koç , dinamik satranç , portakallar , çetin yurdakul , adnan özdemir , soner ulaş , pınar kalaycı

2015 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Ataşehir Grubu


2015 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Ataşehir Grubu 14 Şubat 2015 saat 10.30'da tüm sporcu, veli ve antrenörlerin katılımı ile karşılama kokteylinin ardından konferans salonuna geçildi. Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi, Satranç Bölüm Başkanımız Beyhan Somalı’nın yaptığı açılış konuşması ile başladı. Turnuva baş hakeminin yaptığı teknik toplantı sonunda grupların eşlendirmeleri açıklandı. Güçlü oyunculardan oluşan takımların karşılaştığı turnuvada oyunculara 45 dk. + 30 sn. düşünme süresi verildi. 6 turun sonunda takımlar ilk üçte yer alabilmek için kıyasıya bir mücadele sergilediler.


Bu büyük rekabete ev sahipliği yapan Ataşehir Doğa Koleji turnuvayı 2.'lik ile bitirerek okullarına 7 madalya kazandırdılar ve Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar. Sporcularımız maçlarda sergiledikleri kaliteli hamleler görülmeye değerdi.


Turnuvayı 2.'lik ile bitiren satranç sporcularımızı tebrik eder, turnuvada emeği geçen satranç antrenörümüz Hakan Erkam'a, ilkokul müdürümüz Ahmet Ziya Koç’a ve Bölüm Başkanımız Beyhan Somalı'ya teşekkür ederiz.


2015 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Başakşehir Grubu


2015 İstanbul Çocuk Satranç Ligi Başakşehir Grubu maçları okulumuz Başakşehir Doğa Koleji kampüsünde tamamlandı. 14 Şubat Cumartesi günü tüm sporcular, antrenörler, veliler ve hakemlerimiz, sabah okulumuza gelişlerinde kokteyl alanında karşılandı ve ardından teknik toplantıya geçildi. Teknik toplantıdaki açılış töreni ve bilgilendirmelerden sonra 11 takım 66 sporcu kaydıyla 6 tur süren turnuvada oldukça çekişmeli maçlar sergilendi ve sıralamada 1. olan "Dinamik Satranç" ve 2. olan "Portakallar" takımlarına turnuva bitiminde, konferans salonumuzda gerçekleştirdiğimiz ödül töreninde madalyaları verildi. Okulumuzun ev sahipliği yaptığı bu önemli turnuvada, katılan veli ve sporcularımızın memnuniyeti ve teşekkürleri bizleri mutlu etti.


Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı centilmence oynadıkları maçlardan dolayı tebrik eder, satranç antrenörümüz Çetin Yurdakul’a ve İlkokul müdürümüz Adnan Özdemir’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.


2015 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Zeytinburnu Grubu


İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Zeytinburnu Grubu maçları 14,15 Şubat 2015 tarihinde Cevizlibağ Doğa Koleji’nde yapıldı. Açılış töreni ve turnuva başhakeminin bilgilendirmelerinden sonra maçlar başladı.


5 tur süren turnuvada oldukça çekişmeli maçlar sergilenmiş ve sıralamada 1.olan “Zorlu İstekliler” takımı birinci olarak final turnuvasına katılmaya hak kazandı. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı centilmence oynadıkları maçlardan dolayı tebrik eder, satranç antrenörümüz Soner Ulaş’a ve İlkokul müdürümüz Pınar Kalaycı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.


2015 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Halkalı Grubu


İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi Halkalı Grubu maçları 14,15 Şubat 2015 tarihinde Halkalı 1 Doğa Koleji’nde yapıldı. Turnuva karşılama kokteyli ile tanışma ve ardından konferans salonumuzda yapılan teknik toplantı sonunda grupların maçlarıyla başladı. Satranç turnuvasına ilçe genelinde 12 takım 56 sporcu katıldı. Doğa Okulu Halkalı kampüsü olarak, yapılan turnuvaya 8 sporcuyla katıldı. Aldıkları satranç eğitimlerini maçlara yansıtan Halkalı 1 Doğa Okulu gruplarında 3. oldular. Avcılar Doğa Koleji'nden yapılacak olan İstanbul Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan ve centilmence yarışarak yüksek performans gösteren öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz. Turnuva süresince sporcularımıza antrenörlük yapan satranç öğretmenimiz Mehmet Can Hatiboğlu’na ve ilkokul müdürümüz Ebru Oruç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL