ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NDEN ACIBADEM VE ÇAMLICA DOĞA ANADOLU LİSESİ’NE ZİYARET

Çin Halk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen misafirlerimiz, t-MBA’i ve Doğa Koleji’ni yakından tanımak üzere Acıbadem Doğa Anadolu Lisesi ve Çamlıca Doğa Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundular.

ETİKETLER : çin halk cumhuriyeti , t-mba , öğrenci meclisleri , ziyaret

t-MBA öğrencilerinin karşıladığı konuk ekip, dünyanın takip ettiği t-MBA ile ilgili detaylı bilgi alıp, ders gördükleri alanları gezdiler. Öğrenmeyi görsel ve işitsel destekle zenginleştiren t-MBA’in, öğrencinin kariyer hedeflerini belirginleşmede önemli rol aldığını öğrenen konuklar, hazırlanan sunumları dikkatle dinlediler.

Öğrenmeyi öğreten ve geleceğin liderlerini her yıl yeniden yetiştiren, bu vizyonu anlatmak amacıyla misafirlerimiz Acıbadem Doğa Anadolu Lisesi bilim katını gezdi. Çamlıca Doğa Anadolu Lisesi’nde ise Oxford Street’i de ziyaret eden ekip, öğrencilerin bu denli verimli eğitimi amaç edinen bir eğitim kurumunu gezdikleri için mutlu olduklarını belirttiler.