CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI COŞKUSU BU YIL DA TÜM YURTTA YAŞANDI

Geleneksel Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvaları tüm Doğa kampüslerinde yapıldı.

ETİKETLER : satranç , spor , turnuva , yarışma , satranç eğitimi , cumhuriyet kupası , beyhan somalı

3. sınıflarımız arasında düzenlenen geleneksel "Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası"nda bu yılın şampiyonları kupalarını bir önceki yılın şampiyonlarından devraldılar. Yaşanan çoşkuya onuncu yıl marşıyla eşlik edildi. Öğrencilerimiz mücadele duygusunu yaşadılar ve kazanmak için yarıştılar. Sadece vazgeçmeyenlerin başaracağını tecrübe ettiler. Aynı zamanda bireysel başarılarının toplumsal başarıya değer kattığı farkındalığını kazandılar.

Doğa Koleji Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı, "Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası her yıl bir öncekinden daha coşkuyla yapılması geleneğini sürdüreceğiz. Cumhuriyet çocukları olarak öğrencilerimiz cumhuriyetimizi çağdaş uygarlık düzeyinde yaşatmaya devam edeceklerdir." diyerek tüm öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik etti.