MAVİŞEHİR 3 KAMPÜSÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AZİZ KOCAOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İzmir Mavişehir 3 Kampüsü ortaokul öğrencilerimiz "Ünlülerle Röportaj" projesi kapsamında adı İzmir'le özdeşleşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

ETİKETLER : aziz kocaoğlu , izmir büyükşehir , mavişehir 3 doğa , izmir doğa , ünlülerle röportaj , ortaokul eğitimi , ortaokul türkçe dersi

Doğa Koleji Türkçe Bölümü’nün, Türkçe dersi kapsamında 7 yıldır gerçekleştirdiği “Ünlülerle Röportaj” projesi tüm hızıyla devam ediyor.  İzmir Mavişehir 3 Kampüsü 6 ve 7. sınıflarında eğitim gören öğrencilerimiz Yonca Ameli Tuncer, Alara Tüğen, Ege Erdem ve Doruk Dorukan, Türkçe öğretmenleri eşliğinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı İzmir Kocaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Proje ödevleri için Kocaoğlu'nu ziyaret eden öğrencilerimiz, başkana şehir yönetimi ile ilgili merak ettikleri soruları sorarak İzmir'de gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler aldı.

Doğa Koleji öğrencileriyle yakından ilgilenen Başkan Kocaoğlu "Ders yapmak için değil öğrenmek için çalışın. Sorgulayın. Nedenini, niçinini sorun. Çalışmaktan korkmayın. Eğitimin temelini sağlam atacaksın ki, üzerine yeni bilgileri eklediğinde ayakta kalabilsin. Bol bol kitap okuyun. Doğru kararlar verin. İyi bir donanıma sahip olun" tavsiyelerinde bulundu. Başkan Kocaoğlu, miniklerin "İzmir'i üç kelimeyle anlatacak olsaydınız, bunlar ne olurdu?" sorusuna ise "Güzel, aydınlık ve demokrat" cevabını verdi.

Ünlülerle Röportaj Doğa Kampüslerini Sarıyor!

Doğa Koleji
 ortaokul öğrencilerinin sevdiği ve takip ettiği bir ünlüye merak ettiği sorularını yöneltebilmesi ve Türkçe dersinin temel kazanımlarından olan “konuşma” dil becerisini ileri düzeyde kullanması amacıyla yürütülen bu proje, tüm Türkiye'deki Doğa Koleji kampüslerinde ortaokul öğrencilerinin katılımıyla çığ gibi büyüyor. Öğrencilerin büyük bir heyecanla yaptıkları bu proje sayesinde öğrenciler beğeniyle takip ettikleri ünlülerle iletişime geçerek bir yandan bilgi sahibi olurken diğer yandan da özgüvenlerini artırıyor.