DOĞA OKULLARI BİLİM, KÜLTÜR, SANAT BULUŞMASI SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI

Doğa Koleji'nin geleneksel Bilim, Kültür, Sanat Şenliği'nde satranç ziyafeti vardı. İstanbul Asya ve Avrupa Yakası kampüsleri arasında gerçekleşen turnuvada öğrencilerimiz kıyasıya yarıştı.

ETİKETLER : Doğa Okulu Bilim Sanat Kültür Şenliği , satranç turnuvası , satranç
30 Kasım'da Acıbadem Doğa Koleji'nde yapılan final turnuvasında oynama hakkını elde ettiler. Cumartesi saat 10.00'da başlayan teknik toplantı sonunda birinci turun oynanması ile başlayan turnuvamız beş tur oynanarak saat 16.00'da son buldu.Takımların birinci masasında veliler, ikinci masasında öğrenciler karşılıklı maçlar yaptılar. Çocuklarının satranç maçlarında yaşadıkları duyguları  kendileri de yaşayan velilerimiz onların erken yaşta satranç oyunu ile tanışıp maçlarını başarı ile sonuçlandırmalarını kıvançla izlediler. Satranç eğitimi ile öğrencilerimizin soyut düşünme becerileri destekleniyor, stratejik ve taktiksel düşünme güçlerinin arttırılırken analitik düşünme becerilerine katkı sağlanıyor.

Asya Yakası Kampüsleri Final Sıralaması

• Atakent Doğa Okulu - Emir Mehmet / Gökhan Özerk