DOĞA OKULLARI ELT PARENTS BURSA SEMİNERİ'NE DAVETLİSİNİZ!

Doğa Okulu İngilizce Bölümü olarak öğrencilerimizin hayatlarının önemli bir kısmını geçirdikleri ev ve aile ortamlarını da akademik anlamda doğru yönetmenin gerekliliğine inanıyoruz. Bu anlamda velilerimizin öğrencilerimizin dil gelişim süreçlerinde yer almasını sağlamak ve onların öğrenme süreçlerinde doğru tutumlar sergileyerek takipçi ve aktif olmalarını istiyoruz.

ETİKETLER : Elt Parents , seminer , ingilizce eğitimi , ortaokul ELT , Bursa , veli

Bu nedenle eğitimde veli-öğrenci-öğretmen işbirliğinin vurgulandığı ve öğrenme-öğretme etkinliklerinin veli açısından değerlendirildiği bu organizasyonla velilerimiz alanında uzman eğitmenler ile akademik platformda buluşuyor.

ELT PARENTS BURSA 2015 organizasyonuna tüm velilerimiz davetlidir.

Online kayıt için tıklayınız...

ELT PARENTS - BURSA organizasyonuna nasıl katılım gösterebilirim?

ELT PARENTS organizasyonuna katılabilmek için online kayıt yaptırmanız gerekmektedir. “Online kayıt için tıklayınız.” başlığını seçerek kayıt formuna ulaşabilirsiniz.

ELT PARENTS - BURSA organizasyon tarihleri nelerdir?

Tarih: 10 Ocak 2015
Saat: 10.30 – 14.00
Yer: Bursa Özlüce Doğa Okulu Konferans Salonu

ELT PARENTS - BURSA başvuru tarihleri nelerdir?

10 Ocak 2015 ELT PARENTS BURSA organizasyonu:

İlk başvuru tarihi: 26 Aralık 2014
Son başvuru tarihi: 8 Ocak 2015

Detaylı bilgi için Bursa Özlüce Doğa Okulu İngilizce Bölümü ile iletişime geçebilirsiniz.

Doğa Okulu ELT Parents BURSA Semineri'ne davetlisiniz