DOĞA OKULLARI GLOBAL EDUCATION FESTIVAL'DE DÜNYA BİRİNCİSİ OLDU!

Her yıl İtalya Sanremo'da düzenlenen GEF (Global Education Festival) kısa film festivali 7-10 Mayıs günleri arasında gerçekleşti.

ETİKETLER : Global Education Festival , GEF , Kısa Film Festivali , Dünya birinciliği , No Handicap , Engel Yok , Türkçe , Doğa Okulu eğitim başarıları

20 ülkenin (Türkiye, Benin, İsrail, İngiltere, Polonya, Rusya, Romanya, İtalya, Malta, Ukrayna , Belarus, Hollanda, Güney Afrika, Uganda, Fas, Fransa, Özbekistan, İspanya, Japonya, Danimarka) ve Doğa Koleji'nden Bahçelievler, Yakacık, Beykoz, Florya, Antalya ve Bursa Hamitler kampüslerinin katıldığı festival için Türkçe bölümünün önderliğinde çekilen filmler kısa film kategorisinde izleyicilerle buluştu. Bahçelievler Doğa Okulu Türkçe Öğretmeni Beyza Kolunsağ'ın eşliğinde çekilen "No Handicap ( Engel Yok)" adlı kısa filmle Dünya birinciliğini elde etti. Filmde İlbey Canikli 5-F , Can Karaayan 5B, Tunahan Türkelli 5-B, Nazmiye İrem Bahadır 5-B, İlayda Deniz Ertekin 5-B, Simay Yıldızlı 5-B, Eylül Akbayram 5-F, İdil Nevin Atıcı 5-A, Aysun Ahsen Demirtaş 7-A, Şevval Karaşen 6-B ve Türkçe Öğretmenimiz Beyza Kolunsağ, çocukların dünyasına, sevgi, kardeşlik ve umudun hakim olduğunu anlattılar. Festival kapsamındaki kısa film kategorisinde Bahçelievler Doğa Okulu dünya şampiyonluğu ödülünü elde ederken, Antalya Doğa Okulu ile Bursa Hamitler Doğa Okulu mansiyon ödülüne layık görüldü.

Dünya Birinciliği elde eden  "No Handicap ( Engel Yok)" adlı kısa film aşağıdadır:

Başarılı öğrencilerimiz Kanal T Ana Haber Bültenine konuk oldular...