DOĞA'LI ÖĞRENCİLERDEN DİNÇER'E ZİYARET!

"Doğa Muhabirleri" hazırladıkları anket sorularını sormak ve cevaplarını birlikte değerlendirmek için "Ünlülerle Röportaj" projesi kapsamında eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’ i ziyaret etti.

ETİKETLER : Ömer Dinçer , Milli Eğitim Bakanı , Doğa Muhabirleri , Doğa Okulu projeleri , Ankara Çankaya Doğa Koleji , ünlülerle röportaj
Çankaya Doğa Koleji öğrencilerinin hazırladıkları anket sorularını cevaplayan Dinçer, eğitim sistemimiz hakkında merak edilen soruları cevapladı. Çankaya Doğa Okulu öğrencileri,  Ömer Dinçer'in özel yaşamına dair soruları ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. "Şimdiki zamanda çocuk olmak istermiydiniz?" sorusunu da yanıtlayan Dinçer, çocukları çok zeki ve başarılı bulduğunu belirterek öğretmenlerini tebrik etti.