d'TEENS TALK TURNUVASI GERÇEKLEŞTİ!

Doğa Okulları Lise İngilizce bölümünün bu yıl ilk kez bölgesel düzenlediği Avrupa yakası bölge kampüslerinin katılımı ile 1. d’Teens Talk İngilizce Münazara Turnuvası'nı gerçekleştirdik.

ETİKETLER : d'teens talk , ingilizce , münazara , avrupa , cevizlibağ kampüsü

Avrupa Yakası kampüslerimiz lise öğrencilerinin katılımı ile bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz İngilizce Münazara Turnuvası başarıyla tamamlandı. 3 rauntun sonunda final maçını Cevizlibağ ve Bahçelievler takımları oynadı. Kazanan takımımız Cevizlibağ Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Beril Nişancı, Junsoe, Deniz Gülbaharlı ve Alihan Vatanseven’i kutluyor, diğer tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve bu güzel organizasyonu düzenleyen mezun öğrencimiz Karahan Manas’a teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki yıl tüm Doğa Kampüslerinin katılımı ile gerçekleştireceğimiz büyük turnuvayı heyecanla bekliyoruz.