“GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ” CEO CLUB TOPLANTISINDA!

Doğa Okulları'nın t-MBA öğrencileri CEO Club toplantısında Türkiye’nin en büyük holding CEO’ları ile bir araya geldi...

ETİKETLER : ceo club , t-mba , capital , ekonomist , vodafone , meclis , ceo , edexcel , CEO Ajanda 2015

Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğu, Doğa Okulları işbirliğiyle düzenlenen ve iş dünyasının CEO’larını biraraya getiren CEO Club organizasyonunda Doğa Okulları öğrencileri de yerlerini aldı. Doğa Okulları'na özgü bir eğitim modeli olan t-MBA meclis başkanlarının katıldığı toplantıda, lise öğrencilerinin zorlu soruları CEO’ları terletti.

Doğa Okulları'nın geliştirdiği ve dünyada ilk kez lise düzeyine indirgenmiş bir üniversite MBA modeli olarak, sadece Doğa Okulları'nda uygulanan ve Uluslararası Akreditasyon Merkezi EdExcel tarafından onaylanan bir eğitim modeli olan t-MBA, geleceğin girişimcileri ile ülkemizin önde gelen CEO’larını bir kez daha bir araya getirdi. 7 Kasım’da Wyndham Grand Levent’te gerçekleşen “CEO Ajanda 2015” konulu CEO Club toplantısında Türkiye’nin en büyük holdinglerinin CEO’ları, 2015’te iş dünyasının ajandasını konuşmak için bir aradaydı. CEO’lar, 2015 ajandalarını, ekonominin önümüzdeki yıldaki potansiyelini ve atılacak adımları masaya yatırdı. Toplantı, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş ve Samsung Kurumsal Çözümler Direktörü Tansu Yeğen’in açılış konuşmalarıyla başladı. Toplantıda; Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Alarko Holding CEO’su Ayhan Yavrucu, Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, Koç Holding CEO’su Turgay Durak ve Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul konuşmacı olarak yer aldı. İş dünyasının başarılı isimlerinin yer aldığı etkinliği Doğa Okulları t-MBA meclis başkanları da büyük bir ilgi ile izledi.

Geleceğin CEO’ları, bugünün CEO’larına sorular sordu

Toplantıda söz alan Doğa Okulları t-MBA meclis öğrencilerinden Ecem Eroğlu, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker’e “Geleceğin başarılı bir işkadını olarak merak ettiğim bir husus var. Biz Doğa Okulları öğrencileri olarak, yeni nesile, kariyer odaklı birer yönetici olabilecek şekilde dersler alıyoruz. Siz çalışanlarınız ve şuan ki nesil için, çalışan kadronuz için eğitime dayalı nasıl projeler gerçekleştiriyorsunuz?” diye sordu. İş adamları t-MBA öğrencilerinin yönelttikleri soruları hayranlıkla karşıladı. Konferans sonrası bir çok CEO’nun yakın markajına giren öğrencilerin gelecek için umut vaad ettiklerini dile getirdiler.