GELENEKSEL DOĞA KOLEJİ SATRANÇ TURNUVASI'NA DAVETLİSİNİZ

İstanbul geneli okullar katılımlı Doğa Koleji Satranç Turnuvası, 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Sancaktepe Kampüsü'nde gerçekleşiyor.

ETİKETLER : satranç turnuvası , doğa koleji satranç , sancaktepe doğa , satranç eğitimi

Öğrencilerimiz ülkemizde gelişimine liderlik ettiğimiz satranç eğitimimizi hayata geçirebilecekleri, dış katılımcılarla yarışacakları ve zorlu maçların yaşanacağı bir turnuva tecrübesi yaşayacaklar. Satranç eğitimi ile kazandıkları eleştirel düşünme, yaratıcı düşünme, problem çözme becerileri yanısıra kendine özgü beceriler olan gözlem, derleme, değişim ve sürekliliği algılama, sosyal ve kültürel katılım becerini de geliştireceklerdir.

Gelenekselleşen Doğa Koleji Satranç Turnuvası, 2009-2012 yılları ve arası doğum tarihli sporcuların katılımıyla genel ve kızlar ayrı kategori olmak üzere 8  kategoride yapılıyor. Turnuvanın 35 dakika+30 saniye düşünme süresinde 6 tur UKD turnuvası olarak yapılması planlandı. Turnuva sonunda her kategoride ilk 5 sporcu kupa ve madalya, 5-10. derecelere üstün başarı madalyası ile 7 Yaş kategorisinde turnuvayı tamamlayan tüm sporcular ise başarı madalyası ödüllendirilecek. Turnuvayı tamamlayan tüm sporculara katılım belgesi verilecektir. Turnuva yaş gruplarına uygun tüm öğrencilere açıktır.

Doğa Koleji Satranç Turnuvasına katılacak tüm sporculara başarılar dileriz.

Yer: Doğa Koleji Sancaktepe Kampüsü
Tarih: 4-5 Mayıs 2019