İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ ONLINE PEARSON EĞİTİMLERİNDE

Tüm kademelerdeki İngilizce öğretmenlerimiz online eğitimlerde Pearson eğitimcileriyle bir araya gelerek uzaktan İngilizce eğitimini değerlendiriyor.

ETİKETLER : webinar series , online öğretmen eğitimi , covid-19 uzaktan eğitim , ingilizce eğitimi , pearson , online eğitim programı

Covid-19’un tüm dünya üzerindeki olumsuz etkilerinden dolayı öğrencilerinden uzak kalan K -12 düzeyindeki tüm Doğa Koleji İngilizce öğretmenleri, Pearson uzmanlarıyla Webinar Series eğitim programında bir araya geliyor. Doğa Koleji ve Pearson iş ortaklığı çerçevesinde başlayan online eğitim programı, özellikle uzaktan eğitim sürecinde daha motive edici, daha eğlenceli ve daha yenilikçi bir İngilizce öğretimi için öğretmenlere yol gösterecek. Bu süreçte öğretmenlerimiz, hem öğrencilere en yüksek düzeyde gerek dil edinimi hem de pedagojik anlamda nasıl destek olabileceklerini uzmanlarla değerlendirirken, kendi mesleki gelişimlerine de katkıda bulunuyor. 28 Nisan'da başlayan Webinar Series, 16 Mayıs'a kadar devam edecek.