İSTANBUL 29 EKİM SATRANÇ TURNUVASI'NDA CUMHURİYET KUPASI DOĞA’NIN!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle İstanbul Satranç İl Temsilciliğinin düzenlediği Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası'nda öğrencimiz Kuzey Bayındır ilçe şampiyonu oldu.

ETİKETLER : satranç , spor , turnuva , yarışma , kuzey bayındır , satranç eğitimi , cumhuriyet kupası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, İstanbul Satranç İl Temsilciliğinin; İstanbul`un 10 ilçesinde her yaştan 1000'in üzerinde sporcunun katıldığı satranç turnuvalarıyla kutlandı. Turnuvalar Arnavutköy, Bahçelievler, Bakırköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Fatih, Maltepe, Sultanbeyli ve Tuzla ilçelerinde ilçe temsilcileri organizatörlüğünde düzenlendi.

Bakırköy grubunda yarışan, Acıbadem Bilim Kampüsü öğrencilerimizden Kuzey Bayındır şampiyon olarak Cumhuriyet Kupası'nı kazandı.Turnuvaya katılan ve şampiyon olan satranç sporcumuzu tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.